Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg törölközőn masztiztok?
Figyelt kérdés
Mennyire szoktatok nedvesek lenni? Szokott kelleni egy törölköző? :D Anélkül nagyon összekennétek a lepedőt?2016. jan. 22. 09:41
1/21 anonim válasza:
Én igen,de én nagyon nedves vagyok. Nem mindenkinek kell.
2/21 anonim válasza:
én papírzsepit szoktam használni
3/21 anonim válasza:
Én pont a napokban gondolkodtam el,hogy valami kellene alám. Első alkalom volt,hogy így sikerült összekenni a lepedőt.
4/21 anonim válasza:
Fujj, de gusztustalan dögök vagytok csajok.
6/21 anonim válasza:
Milyen állaga van a puncinedvnek?Olyan mint a víz?
Csúnya foltot ha az ágyneműn?
7/21 anonim válasza:
én jobban érzem úgy magam, ha nem maszatolom össze az ágyamat :D különben meg nem mi vagyunk gusztustalanok, hanem a fiúk, mert ők csak úgy beleverik a paplanba :P :D
8/21 anonim válasza:
Én nem szoktam annyira benedvesedni, nem teszek magam alá semmit.
9/21 anonim válasza:
Látom, nem csak a pasiknak okoz gondot a maszturbálás utáni végkifejlet :)
Csak kiváncsiságból néztem be ide, de érdekes volt olvasni :)
Gondolom, az emberek nagy része szokott masztizni. Jó is az. Nekem például volt már, hogy jó messzire spriccelt, és utána alig birtam feltakarítani :)
42/F
10/21 anonim válasza:
:) igen van hogy torolkozon. Vagy epp ezert a zuhanyzoban tusolas kozben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!