Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tényleg törölközőn masztiztok?
Figyelt kérdés
Mennyire szoktatok nedvesek lenni? Szokott kelleni egy törölköző? :D Anélkül nagyon összekennétek a lepedőt?2016. jan. 22. 09:41
11/21 anonim válasza:
Igen, általában törölközőn. Vagy pedig zuhanyzás közben, és akkor már a "végkifejlet" eltűntetése is meg van oldva :)
12/21 anonim válasza:
A zuhanynak a kis sugárban erősen spriccelős funkciójával az igazi :) Ott minden nap egyedül vagyok, a nedvesség sem gond, és olyan jó így, hogy 1-2 perc alatt elmegyek :))
Ágyban amúgy nem kell törölkköző, utána megtörölgetem, az elég.
13/21 anonim válasza:
nyáron a nyaraláson a szabad ég alatt egy türölközöre kifeküdtem és ott nagyon jo volt de sajnos már tul késő volt és a helyes srác még véletlenül sem jött ki:/
14/21 anonim válasza:
Én nem igazán nedvesedek be, nincs szükségem törülközőre.
15/21 anonim válasza:
Muszáj, ha nem szeretnék mindenen foltot hagyni.
16/21 anonim válasza:
Nekem minden a kezemen marad, utána lenyalom.
17/21 anonim válasza:
Na most erre sokan fognak maszturbálni! :P :D
18/21 anonim válasza:
Úgy kinyalnék egy nedves puncit hogy Záhonyig élvezne!
20/21 anonim válasza:
"mert ők csak úgy beleverik a paplanba "
elég proli pasikhoz volt eddig közöd, ha a cuccost csak úgy odakenték a paplanra XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!