Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti átlagosan hány percig szexeltek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 19:30
1/16 anonim válasza:
Én inkább a vadabb, gyorsabb meneteket kedvelem. Talán 20-30 percesek szoktak lenni, de gyakran 2-3 gyorsan egymás után.
2/16 VirágésBence válasza:
Attól függ, hogy milyenre vesszük a figurát, kicsit vadabbra vagy romantikusra. Átlagban 40 és 60 perc között, de sokszor egymás után 2-3 menet is lemegy.
3/16 A kérdező kommentje:
És a többszöri menet úgy történik, hogy óvszert használtok? Nálunk ez megbonyolítja a történetet :/
2016. márc. 7. 19:42
4/16 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen 90 perces egy menet...
5/16 anonim válasza:
Mi nem használunk óvszert, azért van a tabi.
6/16 anonim válasza:
45-60 perc de csak mert szeretm nézni a szuper, vékony testét király mellekkel meg ahogy ki-be jár.
Kevésbé jó csajjal 15 perc
7/16 anonim válasza:
Mivel nekem csak egy szexkapcsolatom van, nekünk sosem 60 perc... :D 15-20 perc szerintem maximum, de nem nagyon érzékelem az időt... :D
Ha több menet van akkor több óvszer kell,nincs más megoldás, mi is azt használunk. Így nem olyan olcsó mulatság, felezzétek a költségeket, vagy ha érettek vagytok és stabil a kapcsolat, akkor tabletta!
Nyugi egy átlag szeretkezés nem minden alkalommal 40-60 perc,sőt... Tudod itt mindenkinek a farka is 25 cm :D
8/16 anonim válasza:
Átlagosan és pontosan is zéró. 34 éves és szűz férfi vagyok mert ocsmány vagyok és alacsony. Ezt dobta a gép...
10/16 anonim válasza:
Óvszer ára tényleg számít?
És felezitek a költségeket?
Csajod megfogta az isten lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!