Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lehetne a pasimnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehetne a pasimnak nagyobb a farka?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi a farka és ezt cikinek érzi hogy nem mindíg megyek el és nem tudja hogy mit csináljon tudtok valami tippet adni?
2016. ápr. 6. 14:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

# 19, te tényleg nő vagy? Mert szerintem nem. Szerintem kis farkú pasi. Teljesen félrebeszélsz. Mit én terjesszek? Véleménye csak az átlagnak lehet? Baj ha leírom, hogy ha nekem a 20-23 az ideál?

Én nem tudok elmenni ha a mellbimbómat izgatják, csak egy példa volt. Van aki attól élvez el, ha rápisilnek. Különbözőek az emberek.

Ha a mellbimbódat izgatják CSAK akkor nem fogsz a csiklódon elmenni. Esetleg akkor ha mindkettőt. Olyan butaságokat írsz.

Én egyiket sem értem, de elfogadom. Én arra reagáltam amit írtál.

Én elmegyek ha csak análisan szexelek, akkor ha vaginálisan csak. Nekem a G pontom a hüvelyemben van.;) És lehet akkor is ingerelni ha a popsiban van a pasi.

"és ne terjeszd, mert akkor minden nő lóméretű pasit fog keresni " Mit ne terjesszek? nem lehet tapasztalatot megosztani? Vagy szerinted a nők az alapján keresnek partnert, amit itt olvasnak?

2016. ápr. 6. 15:57
 22/23 anonim ***** válasza:
nyújtani kell, rá kell kötni súlyzúkat és majd szépen kinyúlik
2016. ápr. 6. 16:16
 23/23 anonim ***** válasza:

Szexshopból mandzsetta. Van amelyik a hosszra, van amelyik a vastagságra, van mely mindkettőre gyógyír.

Különböző méretekben kapható.

Volt barátnőm aki nagyon nem kedvelte, hogy a méhszáját érintgetem, nem lehetett komolyan szeretkezni vele. Viszont ismerkedtem meg lánnyal aki szép is volt, okos is, kedves is, de a nem kis szerszámmal keresztbe is befértem volna és még a végét sem éreztem. Ő még simogatni, vagy nyalakodni sem engedte magát. Nem kínoztuk tovább egymást az egyetlen alkalom után. Azért bízok benne, ő is megtalálta a párját ebben az értelemben is.

A velvet.hu-ból egy idézet, mely a Káma Szútrából merít: (velvet.hu/szex/fmeret070305/)

"Az ősi egyezség

Már a történelem legrégebbről ránk maradt gyönyört okító kézikönyve, a Káma Szútra is foglalkozik a méret, azaz inkább a különböző méretek összeillésének kérdésével. A klasszikus mű a férfit lingájának (hímvessző), a nőt jónijának (hüvely) mérete szerint három-három csoportba sorolja. A férfi lehet nyúl, bika vagy csődör, nő pedig őztehén, kanca, vagy nőstényelefánt. Nehéz nem észrevenni a diszkriminációnak ezt a korai formáját, hiszen sokkal nagyobb a csődörnél az elefánt. A Káma Szútra szerint három egyenlő egyesülés létezik (nyúl-őztehén, bika-kanca, csődör-elefánt), ilyenkor mindkét fél elégedett a partnerével, míg a hatféle egyenlőtlen egyesülés esetén vagy egyik, vagy mindkét fél elégedetlen lehet. Ha hiszünk az ősi könyvnek, csak arra kell figyelnünk, hogy nyúl létünkre ne kezdjünk elefánttal."

2016. ápr. 6. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!