Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lehetne a pasimnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehetne a pasimnak nagyobb a farka?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi a farka és ezt cikinek érzi hogy nem mindíg megyek el és nem tudja hogy mit csináljon tudtok valami tippet adni?
2016. ápr. 6. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

le kell cserélni ennyi

ez tök normális válasz hiába pontozzátok majd le

ha nem felel meg a partner nem kell megváltoztatni mert nem is lehet!!! olyat kell találni aki megfelel

2016. ápr. 6. 14:54
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

9: Nő vagyok én is, és felfogom igen is, amit írsz. De nyilván gondolom akkor eleve nem kezdenél komolyabb kapcsolatba olyan személlyel, akinek kicsi farka van és nem tud téged kielégíteni. Azt is feltételezem, hogy van annyi eszed, nem úgy mint a kérdezőnek, hogy nem azon gondolkozol, hogyan lehetne megnövelni a pasi farkát, hanem szépen jelzed neki, hogy nem illetek össze, és továbbállsz. Nem?

Amúgy a kérdező semmit sem írt arról, hogy őt ez nem elégíti ki (az, hogy nem mindig megy el, nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy nem is jó neki így a párja, ahogy van). Szóval én ebből indultam ki a kommentemmel, feltételeztem, hogy a kérdező meg akarja tartani a párját, és inkább a párját zavarja ez a dolog, és nem őt.

2016. ápr. 6. 14:55
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

"Egy nő orgazmusa sok mindentől függ, de legkevésbé a pénisz hosszától." Ne a hülye cikkekből indulj ki.

Akkor itt vagyok, én a csoda. Én azt élvezem ha mélyen vannak bennem, a méhszájamat döfködik. és ismerek ilyen nőt, mint én. Nekem fontos a méret.

2016. ápr. 6. 14:57
 14/23 anonim ***** válasza:
53%

12, rendben értem. De ne általánosíts, mondd azt hogy téged ki lehet elégíteni kézzel és nyelvvel, ne pedig azt hogy egy nőt. Tudom, hogy nem azt írtad, hogy az összes nőt. Egyszerűen nem illenek össze szexuálisan.

Igen, ismerem annyira a saját testem, hogy tudjam kire vágyom. Nem jönnék olyannal össze aki nem felel meg

2016. ápr. 6. 15:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
most tényleg a párodat zavarja vagy valójában téged zavar? a kis pénisz vagy inkább az orgazmus hiánya? én úgy vagyok vele ha szeretek vkit nem fogom azért eldobni mert ilyen vagy olyan a pénisze. mintha csak a testiségre meg a külsőségre mennék.. próbálkozzatok pózokkal, segéd eszközökkel, izgasd magad az együttlétek alatt. eleinte én pl a popsi lyukamat védtem.. később rájöttem, h izgat amikor simogatják, majd bele mentem az popószexbe is, ami szerintem sokkal élvezetesebb. de ez más téma. de tételezzük fel ha én akkor is szentül védem a fenekem nem jövök rá h izgat..
2016. ápr. 6. 15:09
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem hülye cikkekből indulok ki, hanem a saját anatómiámból. Ez nálad is fejben dől el, bármit is mondasz. Téged vonz, izgat a nagy pénisz, de annak semmi anatómiai oka nincs, hogy attól van orgazmusod, ha a méhszájadat döfödik, vagy ha lenyomják a garatodba, ott ugyanis NINCS csikló.

És én is a kérdezőnek válaszoltam, mert ugye nekem is az jött le, hogy ő nem mindig élvez el szex közben (ez gyakran előfordul), és a párja gondolja csak azt, hogy ennek az az oka, hogy neki nem elég nagy a pénisze. Szerintem meg nincs a kettő között összefüggés, mert ugye ugyan azzal a pénisszel egyszer elélvez, máskor meg nem.

2016. ápr. 6. 15:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen péniszköpenyek, amik gyakorlatilag olyanok, mint egy dildó, amit a péniszre lehet húzzni.
2016. ápr. 6. 15:17
 18/23 anonim ***** válasza:

# 16, :D te mondod meg hogy nekem milyen a puncim? Ilyen emberek vannak itt? Nem baj, hogy a te anatómiád különbözik az enyémtől. Én utálom ha a csiklókat nyalják. Én a hüvelyi orgazmust szeretem. Képzeld el, hogy vannak különböző emberek, akik más élveznek. Ne gondolod, hogy mki azt élvezi amit te. Képzeld, análisan is el tudok menni, és hüvelyi úton is. Csiklósan nem.

De bármit is mondasz, olyan vagy mint egy ló, csak előre látsz.

Olyan is van aki attól élvez ha a mellbimbóját izgatják. Fogd fel, hogy mindenki más.

2016. ápr. 6. 15:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Felfogtam :)

Képzeld, én is el tudok élvezni attól, ha a mellbimbómat izgatják, de az orgazmusom akkor is a csiklómból indul ki, és nem a mellemből. Meg nem a végbelemből.

Elfogadom, hogy neked 22 centi mélyen van az a szerved, amivel az orgazmust átéled (nem tudom, mi lehet az, mert nem a csiklód), csak te is hidd el nekem, hogy nem ez az általános, és ne terjeszd, mert akkor minden nő lóméretű pasit fog keresni :)

Igaz, itt a gyékán ez nem is lenne probléma, itt a legtöbb férfinek 22 centi fölött van a szerszáma :)

2016. ápr. 6. 15:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Itt már csak az afrikai módszer segíthet.
2016. ápr. 6. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!