Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek igazán jó nő?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Lassan 3 éve élek kapcsolatban. A párom elmondja a jó oldalaim, hallom másoktól is, de nincs önbizalmam.
Gyakran jut eszembe, hogy mi van ha megcsal a párom, mi van ha más lányok jobban tetszenek neki, mi van ha a barátnőim a hátam mögött kibeszélnek, mi van ha nem vagyok elég jó.
Néha annyira mélyponton vagyok, bármi miatt, hogy ezeket végig gondolom, és egy roncsnak érzem magam.
Az utóbbi időben a szexhez sincs kedvem/önbizalmam.
Szeretnék vonzóbb lenni (talán saját magam számára), szeretnék erotikusabb, vágyfokozóbb lenni, szeretném az érezni, hogy teljesen elcsavarom még mindig a párom fejét, szeretnék elismerő pillantásokat kapni.
Adok magamra, fiatal vagyok, az alakom jó, ápolt a kinézetem, igyekszem divatosan öltözködni, vannak szexi fehérneműk is.
Azt hiszem belülről ered a gond főként, de egyedül, vagy a párom segítségével nem tudom ezt megoldani.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm előre is
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!