Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/21 anonim válasza:
Számomra igen, mert én szeretem, ha nyalnak.
Mi ennek az oka?
3/21 anonim válasza:
Nekem eléggé az lenne, ha a párom nem szeretné csinálni.:(
4/21 anonim válasza:
Nekem nem, ameddig nem elvárás hogy én azért szopjak. Az elváráson van a hangsúly, lehet attól még néha megtenném..de csak ha nem kötelező..a kis lázadó mindenemet:D
5/21 anonim válasza:
Eléggé, én szeretem, ha nyalnak és persze gondolom mellette a szopást elvárod.
6/21 anonim válasza:
Én szeretek szopni, mélytorkosan, lenyeléssel. De utálom ha nyalnak.
7/21 anonim válasza:
A nők többsége csak így tud elélvezni, az a nagy helyzet.
Ritka akinek hüvelyi orgazmus összejön, de őt is fel kell mozgatni rendesen.
Kb azt is írhatnád, hogy pocsék vagy az ágyban.
Az meg ugyebár gond.
Az első pasi viszi a nőd, aki élvezésig nyalja.
Ez mennyire gond?
8/21 anonim válasza:
# 7, hanyagold s szexet. "a nők többsége, blabla". Nőként szerintem több nővel voltam mint te. Van vibrátor, van kép. Én nem szeretem ha nyalnak. A nagy farok a lényeg.
9/21 A kérdező kommentje:
utolsónak örülök azért :)
2016. ápr. 5. 20:31
10/21 anonim válasza:
Nem, de ugye nem veszed zokon, ha az illető lány meg nem fog leszopni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!