Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsot adnátok annak aki most veszti el a szüzességét?
1. Ha ezért szakít veled, akkor légyszi menekülj és ne vele veszítsd el.
2. Szerintem gyakoroljatok többet, vessétek bele magatokat az orális szexbe és ne csak 1-2 alkalom erejéig. Ismerjétek, meg a másik testét.
3. Nincs olyan, hogy milyenben "kéne". Amilyenbe kényelmes, tudjátok, akarjátok.
Semmi baj, ha nagyon elcseppensz orgazmus közben. Nekem ez pasiként csak visszajelzést adna, hogy jól csinálom, így nagyon tetszene. (fiúknak mindig tetszik, ha a lány miattuk nedves)
Hogy mennyire fáj abban nem vagyok autentikus forrás :D
Elsőre én semmilyen nyakatekert pozíciót nem ajánlanék. A legjobb, ha hanyatt fekszel az ágyon a fiú pedig rád hajol. Az első személyes, meghitt dolog. Így egymás szemébe tudtok nézni, át tudod karolni a nyakát, megtudjátok egymást csókolni. Illetve nagyon intim érzés, ahogy összeér az öletek, hasatok, a mellkasához érnek a melleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!