Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos, nem rondanő 30 évesen veszti el a szüzességét ott valami gond van nála?
Hát valami biztosan núncs rendben.
Oké nem kell 12 évesen prostinak lenni,de olyan huszonéves kor elején tudni kellene már olyan kapcsolatot kialakítani a másik nemmel,aminek a szex is része!
Kivételek mindig vannak.Talán neki tényleg így alakult,nem feltétlenül jelent ez valami gondot nála.
Tegyél fel további kérdéseket,találkozz,beszélgess vele és győződj meg róla magad,hogy tényleg problémás-e.
Én ez alapján semmiképpen nem írnám őt le.
# 7
Semmi extra, nekem is így alakult. Tizenévesen nehezem ismerkedtem, tele voltam gátlással a külsőm miatt, pedig csinos voltam, még most is az vagyok :) de nem tudtam elhinni. Eltelt vagy tíz év, mire ezt legyőztem. Volt, hogy úgy éreztem, elvesztegettem egy csomó időt, pedig dehogyis. Soha semmi sem késő. Nekem így alakult az életem, és sokan vannak hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!