Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell metélt péniszt szopni?
Ugyanúgy kell szopni. Síkosító használata is javallott.
Az meg, hogy nem élvezi annyira nyilván azért van, mert metélt és a körülmetélés csökkenti a szexuális élvezetet.
Meg kell cáfolnom az elhangzottakat. Én 27 éves koromig "fitymás" voltam, aztán egy sajnálatosan kiújult gyerekkori fitymaszűkület miatt körül lettem metélve. A makkom érzékenysége szinte semmit sem változott az elmúlt 9 évben. A szexuális ingerek pont ugyanannyira hatnak rám izgatólag, mint előtte és a nadrágok is dörzsölnek néha egy kicsit. Minimális változás van, de szinte elhanyagolható. Én ha választhatnék, visszakérném a fitymámat, de nagy jelentősége nincs a sztorinak, nélküle is teljesen jól megvagyok.
És hogy a kérdezőnek is válaszoljak, használd a kezedet a farok törzsén "fejő" mozdulatokkal, a szádat pedig a makkon. Ha alulról támadsz, akkor a nyelveddel a fókuszt helyezd a fitymafék területére, mert az a legérzékenyebb rész (ahol a makk két íve és a pénisztörzs találkoznak, ha nem világos, gugliban keress rá). Figyelj arra, hogy elég intenzív legyen az inger, amit adsz, nem kell finomkodni. Továbbá szólj a párodnak, hogy segítsen rávezetni, hogy neki mi a jó.
Ha az orgazmust kiváltani már könnyedén fog menni, akkor játszhatsz azzal, amikor már nagyon a közelében van, akkor finomítasz az ingeren, nem engeded őt elélvezni. Próbáld az orgazmus küszöbén tartani minél hosszabban és ő garantáltan meg fog ettől őrülni. :) Kipróbálhatod, hogy a csúcs előtt a kezedet elveszed, és szopás helyett csak nyalogatni kezded az egész farkát alulról a makkja hegyéig, amíg vissza nem esik az izgalmi szintje. Ha visszaesett, akkor folytasd az intenzív módon újra kézzel-szájjal. Ezt a nyalogatást viszont csak a csúcs közelében csináld, vagy a menet legelején, mert önmagában annyira nem izgató, csak kedvcsinálásnak, vagy orgazmus kontrollnak jó. Onnan tudod, hogy a csúcs közelében van, hogy egyre gyakrabban feszíti meg az izmait, és megváltozik a légzése is. Vagy zihálni kezd, vagy visszatartja a levegőt, de mindenképp valami változást és növekvő, kitörni akaró feszültséget fogsz érezni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!