Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfelé görbülő péniszt hogyan lehet megmérni hogy hány cm?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 19:10
1/13 anonim válasza:
Cérnával leméred majd azt megnézed, hogy milyen hosszú
3/13 anonim válasza:
Keresni kell egy egyenletes felületet, pl. asztal.
Odamész, rárakod a farkad, és addig nyomod lefelé, amíg teljesen ki nem egyenesedik. Aztán leméred.
4/13 Noren1989 válasza:
Csakis a segglyukadtól!!!
26/F
Am a cérnás megoldás talán annyira nem frankó, kicsit csalós.
5/13 anonim válasza:
Inas testrészt a munkapadra tenni, kalapáccsal egyengetni, majd collstokkal megmérni.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem egyengetném :D mert örülök neki hogy felfelé görbül a csajok szeretik.Cérnával mértem.
2016. márc. 26. 15:41
7/13 anonim válasza:
te nagyon ügyes vagy akkor, ha le tudtad mérni. kevesen képesek rá. és a cérnaszálat kicsit el is csúsztattad gondolom pár centivel mielőtt megmérted azt, hogy milyen hosszú. :)
8/13 anonim válasza:
Vágd le. A felfelé görbülő az igazi.Kérdezd a csajokat.
9/13 anonim válasza:
Én nem mérem és nem is mértem még soha, de a lényeg,hogy eddig egy csajom sem panaszkodott. A jelenlegi most lesz a felesêgem6 éve együtt vagyunk, és boldogak vagyunk! Te méricskélj csak, de a kapott eredmény megad mégegy számot, az az inteligenci hányadosod is. Szóval ha összehoztál legalább egy huszaszt, akkor annyi ész áll rendelkezésedre mint egy döglött verébnek! Bár ez. A kérdésedbő is kiderült. Vicces vagy mint az életed lehet!
10/13 anonim válasza:
Elnézést a helyesírási hibákért, de tableten írom, és itt néha nem az történik, amit én szeretnék. Mégegyszer bocsi. Az előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!