Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A balra görbülő pénisz a perverzség jele?
Annyi hülyeség van itt felsorolva, nem is tudom melyikkel kezdjem. Az, hogy görbül-e egyáltalán, és ha igen, akkor melyik irányba valakinek, abszolút az anyatermészet munkája. Bármilyen párhuzam a pénisz és a személyiség között alaptalan, a véletlen műve - vagy csak közvetetten lehet köze egy-egy tulajdonsághoz (pl.(!) kis pénisz = önbizalomhiány, tegyük fel). A perverzség, mint fogalom, nagyon rosszul használt a mai köznyelvben. Eredetileg nem pont azt jelenti, amire itt célozgatsz. Az egészséges szexuális étvágy és emez nem ugyanaz. Pláne nem egyenlő azzal, hogy valaki jó a szexben. És tapasztalat is ez neked?
És "szájszex"??? Én itt feladtam...
Tudom milyenről beszélsz. Amúgy szerintem önmagában a felfele görbülés jól néz ki, erotikus.
Nekem balra húz amúgy, és pont a fordítottja az általad írtnak: nagyon nagy a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!