Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso szex elotti felkeszules?
Figyelt kérdés
19/L vagyok, a parommal most leszunk 9honaposak. Holnap fogunk lefekudmi, amit nagyon varok mar. Kerlek leirjatok, hogy hogyan keszuljek del?(borotvalas stb) koszonom2016. ápr. 3. 00:44
11/17 anonim válasza:
Akkor most hallottál ilyet. Véleményeket kértek, nekem ez a véleményem. Nem tetszik? Fogadd el. Nálam alap volt, hogy mielőtt szopok. kipróbálom vibrátoron, megpróbálok mélytorkozni. Lovagolni.
12/17 anonim válasza:
En tegnap vesztettem el a szuzessegem. Ha kerdesed van, irj ram privatban! :) sziveseb segitek/valaszolok, ha tudok.
23L
13/17 anonim válasza:
Stamina potiont mindenképp tárazzatok be, valamint a warlock ,,lowering g-spot resistance" buffját is érdemes magadon tartanod. Fontos továbbá a megfelelő gear, jelen esetben ,,increase endurance+8" enchant-tal bíró beginner set javasolt (ha erősebb az enchant, az csak segít, de az ilyen cuccok drágák és erre az instára nem éri meg ekkora befektetést csinálni-ez egy quest dungeon azaz csak egyszer viheto ki, és a loot is elég gyér a legtöbb esetben. weapon-ne
14/17 anonim válasza:
k egykezest ajánlok: igaz, hogy rosszabb lesz tőle a dps-ed, de a sok miniquest miatt szinte folyamatosaan lesz valami az egyik kezedben, kétkezesről váltogatni meg szimplán macerás. Extrába még mehetnek prémes szolgáltatások, de f2p-ben is simán kivihető a mission duóban. Kellemes raidet
15/17 A kérdező kommentje:
Utolso bocsi de normalis valasztvarok .namind1 tobbieknek koszonom
2016. ápr. 3. 11:14
16/17 anonim válasza:
Abban a tévedésben leledzel, hogy egy anonim internetes fórumon bárkit is érdekel, milyen válaszokat vársz. Nem.
17/17 A kérdező kommentje:
12es irtam:)
2016. ápr. 3. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!