Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is számolja a párjával a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is számolja a párjával a szexeket?

Figyelt kérdés
Mindig pacsizunk a végén és mondjuk a számot, az elején csak poénból csináltuk, aztán megszokássá vált és mostmár muszáj folytatni.:D más is csinál ilyesmit?

2016. ápr. 2. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
nem, ez szánalmas, hány éves vagy 14?
2016. ápr. 2. 22:51
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
Ez rohadt nagy hülyeség.
2016. ápr. 2. 22:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nekünk ez egy kedves "rituálé", szóval a magánvélemény nem érdekel.:)
2016. ápr. 2. 22:52
 4/13 anonim ***** válasza:

semmi gond nincs ezzel, szerintem még jópofa dolog is, lényeg hogy mindketten kedveljétek ezt.

egyébként hol tartatok?

irj nyugodtan privit ha itt nem akarod.

2016. ápr. 2. 22:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Másfél év alatt 200.:D és 19 évesek vagyunk amúgy
2016. ápr. 2. 22:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon aranyos.

Igaz, én még sose számoltam de nagyon cuki, hogy ti száloljátok :)

L

2016. ápr. 2. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
És csak akkor húztok strigulát, ha mindketten elélveztek? Mi a helyzet akkor, ha csak orál vagy kézimunka van? Ez is beleszámít?
2016. ápr. 2. 22:56
 8/13 A kérdező kommentje:
A szexet számoljuk, emellett a kis "játékokat", orált nem, akkor sokkal több lenne már...:) magát az aktust számoljuk
2016. ápr. 2. 22:59
 9/13 anonim ***** válasza:
48%

Bocsi de off: "a magánvélemény nem érdekel" -ezzel mit akartál mondani? Fel teszel egy kérdést, valaki válaszol és közlöd, hogy "a magánvélemény nem érdekel", mert nem azt a választ adta a kérdésedre amit te hallani akartál. Na de milyen vélemény az, ami nem magán vélemény? Vagyis, ha te nem magánvéleményre vagy kíváncsi, akkor mondjam el egy havernak a kérdésedet, és az ő véleményét írjam ide? Az ugyan nem az én magánvéleményem, hanem másé, de attól az még magánvélemény. Szóval?

On: direktbe sosem számoltam, de mindig emlékszem mindenre így hozzávetőleges számot mindenkinél tudtam volna mondani.

2016. ápr. 2. 23:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szerintem a degradálás és bunkó válasz, ami NEM a kérdésre válaszol, szerintem nem válasz. Nem gondoltam, hogy mindenki azt mondja majd, hogy jaj de jó dolog, de a kérdésem (2x is feltettem ugye), arra vonatkozott, más is csinálja e ezt valamilyen formában, nem pedig véleményt kértem a dologról.:) remélem így érhető, miért írtam, hogy a magánvélemény nem érdekel. Nem a negatív tartalom miatt, hanem mert nem válaszoltak.
2016. ápr. 2. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!