Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is számolja a párjával a szexeket?
semmi gond nincs ezzel, szerintem még jópofa dolog is, lényeg hogy mindketten kedveljétek ezt.
egyébként hol tartatok?
irj nyugodtan privit ha itt nem akarod.
Szerintem ez nagyon aranyos.
Igaz, én még sose számoltam de nagyon cuki, hogy ti száloljátok :)
L
Bocsi de off: "a magánvélemény nem érdekel" -ezzel mit akartál mondani? Fel teszel egy kérdést, valaki válaszol és közlöd, hogy "a magánvélemény nem érdekel", mert nem azt a választ adta a kérdésedre amit te hallani akartál. Na de milyen vélemény az, ami nem magán vélemény? Vagyis, ha te nem magánvéleményre vagy kíváncsi, akkor mondjam el egy havernak a kérdésedet, és az ő véleményét írjam ide? Az ugyan nem az én magánvéleményem, hanem másé, de attól az még magánvélemény. Szóval?
On: direktbe sosem számoltam, de mindig emlékszem mindenre így hozzávetőleges számot mindenkinél tudtam volna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!