Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál perverzebb vagyok? Eléggé aggódom.
pl. iskolába óra közben előttem ülő lány bugyija kilátszik a nadrágból és a derekából is egy vékony sáv.
Elképzelem, hogy felkelek, odamegyek, felállitom a lányt, lehuzoma nadrágját, bugyiját. Széthúzom a fenekét, punciját.
Előveszem a farkam és benyomom, a végén beleélvezek.
Ilyen golgok járnak a fejemben gyakran.
Ja és a másik. A kissé butácska lányokban csak szexuális tárgyat látok csak szexre kellenének, nem is mutatkoznék velük sehol mert borzasztó égésnek érezném.
Az értelmes lányokat tisztelem, bennük látom az embert és velük nem fantáziálok szex témában, mintha nem is kívánnám őket. Ez is aggaszt.
Az iromány eleje normális, gondolom 14-17 éves lehetsz, a többieknek is ilyen piszkos az elméjük, ne aggódj.
A második rész,hogy egy értelmes lányhoz már nem tudsz vonzódni, az fura. Talán magadban vagy bizonytalan egy okos lánnyal szemben állva. Szvsz.
Nem félek az okos lányoktól. Nem tudnak zavarba hozni ha megpróbálják sem, én sem vagyok buta. De lehet majd kinövöm.
Ja, 18 vagyok, természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!