Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után és hogyan célszerű előhozakodni a "perverzebb" vágyainkkal?
Nem kell annyira rosszra gondolni, csak arról van szó, hogy szeretném (majd) rávezetni a párom másra is. Természetes, hogy nem mindenkinek jöhet be az anális szex, a prosztata masszázs vagy a szájba élvezés. Viszont jó lenne ezeket kipróbálni vele - és nem zárkózom el én sem, ha neki is lenne titkos vágya, amit meg szeretne valósítani. Csak azt sem szeretném, ha miattam akarná megtenni ezeket, mondván: nehogy elveszítsen.
Ti hogy oldanátok meg ezt a helyzetet?
Hát nálam úgy volt, hogy már mielőtt összejöttünk azelőtt egy csomó mindent megbeszéltünk. Szex, szexuális vágyak is már ki voltak beszélve addigra míg ágyba kerültünk, és jó volt, mert nem volt feszültség miatta.
Egymás perverzségeit is kibeszéltük és hogy ki mire vevő.
Szerintem az ilyen jobb előre tisztázni, hogy később ne legyen koppanás belőle.
23/F
Már előhuzakodtunk ilyenekkel, de nagyon visszafogott - ha lehet ilyet mondani. Amiket fent jeleztem egyik sincs az ínyére, én pedig erőltetni nem akarom. De jó volna...
Ez már patthelyzetnek tűnik, nem?
:DDD
Mondani amúgy. És még soha nem volt belőle probléma, lehet, hogy eleve úgy álltak hozzám.
Én még az első randi legelején elmondanám a helyedben! Akkor nincsenek üres körök!
Csak őszintén!
Ő látja hogy egy kerténnel van dolga, te látod hogy itt nem lesz cumi, szemreélvezés, stb., és mindenki megy az útján tovább! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!