Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az átlagnál intelligensebb, udvarias, előzékeny férfiaknak milyen nők jönnek be szexuálisan?
Nekem pl hasonlók, mint én. Tehát legyen udvarias, intelligens, értelmes stb. Viszont az ágyban tudjon teljesen felszabadulni és gátlástalanul élvezni a szexet.
Nem véletlen a mondás "társaságban egy dáma, ágyban szajha" (vagy valami hasonló)
a szép nők
erre mégis milyen választ lehet adni?
Nincs egy recept, hogy nekik ez vagy az jön be. Van, akinek a vadabb, van, akinek a gyengédebb nők.
Az átlagosnál intelligensebbnek és udvariasabbnak pedig nem túl nehéz lenni, szóval elég sok emberre illik a leírás.
Nekem szexuálisan azok a nők jönnek be, akik igazi k.rv@k az ágyban, kissé alárendeltek és nincs tabu.
Persze a mindennapokban legyen csinos, jófej és intelligens, de a szexben legyen egy közönséges perverz r.b@nc!
átlagnál intelligensebb, udvarias, előzékeny f 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!