Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyre gátlástalanabb szexuálisan mit tehetnék?
először nem zavart mert főleg bulikban volt meg minden meg a pia miatt gondoltam most nekemis volt hogy 1 este megvolt legalább egy srác meg párral csókolóztam jó de akkor még csak 17 19 évesek voltunk...
de mostmár mindketten 20 évesek vagyunk és ráadásul most kiköltöztünk másfél hónapja együtt Londonba.. és eszméletlen amit leművel.. a múltkor a főnök fiára mászott rá és ráadásul szexeltek is hátul a raktárban (boltosok vagyunk mindketten) és most meg már azt is hallottam hogy lehet megteszik üzletvezető helyettesnek kb kevesebb mint 1 hónap után :O
a másik meg a múltkor a buliban annyira szétcsapta magát hogy majdnem elment 3 valami arab pasival amikor én mentem oda hogy elhozzam még majdnem engem vertek meg a pasik szószerint az egyik úgy meglökött hogy rendesen nekiestem a falnak a bizti boy jött oda és kérdezte meg hogy valami baj van mert ha ő ott nincs tuti magukkal viszi ka barinőm aki alig volt magánál mondjuk lehet bele is raktak valamit a piájába mert nagyon kész volt nem tudom
és akárhányszor felhozom neki a témát mindig lehurrog hogy mert én nem tudok élni meg hogy itt mi nyugaton vagyunk itt más az élet pörögni kell meg minden erre én meg mondtam hogy jó pörögjél de ne más emberek f***zán!!! erre kiakadt hogy milyen kétszinü barátnő vagyok én meg hogy mit képzelek meg hogy lehetek ilyen gonosz vele meg hogy látszik hogy tipikus magyar vagyok
és pont én??? Engem pont nem érdekelnek az iylen sztereotípiák ha egy nő éli magát akkor ribi meg ilyenek de ez nekem is sok ez már majdhogynem k***válkodás főleg amit a főnök fiával csinált mer az az..
valami tanács?? Főleg lányoktól vagy akik voltak hasonló helyzetben
Ő felnőtt, te meg nem vagy az anyja.
Sírás lesz a vége, majd akkor állj mellette, de addig mondhatsz neki bármit.
Első: "felnőtt" a helyes kifejezés.. :)
Amúgy ezzel nem tudsz mit kezdeni kérdező.. Ez nem barát.. kerüld el nagy ívben ha valaki ennyire ostoba..
Azt még azért mond el neki, hogy lehetőleg ne szaporodjon..
:-/ de valamit muszáj neki mondanom :((
(amúgy nem tud szülni nincs méhe, vagyis kivették ciszta miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!