Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy menő, tetkós, belőtt hajú gengszter csávó jobban felizgat szexuálisan mint egy kis rendes informatikus alkat?
Most hallottam először a cosplayről, köszi, hogy megtanítottál erre :)
Persze kivételek vannak, vannak infósok akik gyúrnak, tetkót csináltatnak maguknak, de azok általában nem jó infósok, csak a piszkos munkát végeztetik el velük, a jó infósok nagyon elfoglaltak, egész nap pötyögtetnek a gépen, nincs idejük magukra, ócskán öltözködnek és koszosak. Akinek van ideje magára, az ismétlem, nem jó infós és talán azért van sikere a nőknél mert gyúr és van tetkója ÉS emellett el tudja hitetni velük, hogy még esze is van, holott nincs!
2-es
Akkor értsem úgy, hogy akinek van tetkója = izgalmas ember
Akinek nincs tetkója = egyszerű ember
Erről van szó?
3.
Nem szólom le az informatikusokat, szerintem tök intelligens, gyakran zseniális emberek briliáns észjárással. A kérdésemben pusztán felhasználtam őket arra, hogy szemléltessem a tipikus lúzer stílusú pasikat. Mivel az infósok egyértelműen nem a tipikus rosszfiú megtestesítői, nem kigyúrtak általában, nincs tetkójuk általában és elég egyszerűen öltözködnek (ez nem azt jelenti, hogy rosszul) ezért említettem őket a kérdésemben. Egyáltalán nem szólom le őket, én szívesebben beszélgetek például egy infóssal, mint egy gyúrunk ezerrel vazze csákánnyal.
Ha jobban odafigyelsz, észreveszed, hogy a kérdésem inkább "azokat" a lányokat szólja le.
Ahogy nézem,tőled még az olyan,általad mocskos,rondának tartott,semmi szabadidővel rendelkező infós is izgalmasabb ember
2# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!