Gazdaságinformatikus, mérnökinformatikus, vagy programtervező informatikus szak hármas matekkal esélytelen?
Ha nem vagy diszkalkuliás és szorgalmas vagy akkor simán teljesíthető a matek. Azért buknak ki sokan mert rájönnek, hogy nem szeretnek programozni, túl lazán veszik a félévet és nem tanulnak stb stb.
Ezekkel a szakokkal az egy dolog, hogy sokat fogsz keresni, meg nagy hiány van ha végzel, DE mindenképp kicsit nézz utána milyen a programozás és szeretnéd-e csinálni. Mert ha nem szereted, akkor szerintem nincs értelme elkezdeni sem.
Volt egy osztálytársam, aki szóbelivel lett kettes matekból, infóból pedig csalni próbált a javításnál, hogy meglegyen az írásbelin a kettese (szóbelivel megkapta amúgy), végül gazdinfóra ment. Marhára be volt pánikolva először, aztán még mindig odajár. (2013-ban érettségiztünk)
Szerintem egy próbát megért volna. Nehéznek nehéz, de véleményem szerint nem teljesíthetetlen. Én mérnökire mentem, hozzánk is jöttek nagyon rossz matekosok, aztán valahogy meglett nekik a tárgy, nem is rossz eredménnyel (igen, puskáztak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!