Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használjam ki azt hogy bejövök a tini lányoknak?
Figyelt kérdés
24 vagyok és sok bukik rám. Már kapcsolatban sem vagyok szval.
Érdemes kihasználni? Eddig nem használtam ki és magabiztos sem voltam
2016. ápr. 1. 20:37
1/20 anonim válasza:
Ahogy érzed...
nekem exem "szivatásból" terjeszteni kezdte a kapcsolatunk közben csak neki küldött intim képeim...
na utána minden nap új csaj írt rám hogy enyém e az a pömpölő... darabig ellenálltam,de aztán mit lehet tenni:$
25/f
2/20 anonim válasza:
Erdemes. Jo sok tini fingot kikormolni...fincsi.
3/20 anonim válasza:
En is a huszonevesekre bukom. De nem foglak biztatni,hogy barkit is kihasznalj.Az mar szanalmas.
L
4/20 A kérdező kommentje:
Engem nem erdekel mi szanalmas es mi nem. Miota nincs baratnom ugy erzem szabad vagyok kitarul a vilag es egyre batrabb s mereszebbleszek
2016. ápr. 1. 20:46
7/20 anonim válasza:
Jap. Legyenek 15-16 felett azért.
8/20 anonim válasza:
amit hagynak, azt élvezd ki velük, de maradj tisztességes és ne csapd be őket. a lehetőségeket használd ki, de a lányok ne érezzék úgy, hogy kihasználtad őket...
9/20 anonim válasza:
Rám is buknak a jóval fiatalabb lányok.
23évesen 15 éves bomba csajjal jártam 1,5évig.
Legkirályabb kapcsolat volt minden szempontból.
de amugy énsem nagyon használom ki ezt csak jól esik hogy kacérkodnak.
10/20 anonim válasza:
Használd!! Valamelyik 18 alatti majd csak felnyom pedofíliáért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!