Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakemberhez kéne fordulnom?
Képzeld el azt, hogy én 96 kg vagyok 176 cm-hez. Erre azért már a legtöbb ember a kövér jelzőt használja, és hát igazuk is van. A két mellem nem egyforma, az egyik C a másik D kosaras. Mindkettő striás, formátlan, kicsit lógnak is. A hasam nagy, szintén striás, vastagok a combjaim, a karjaim, vannak integetőizmaim. A puncim is húsos, nehezen lehet hozzáférni. Emellett érzékeny a bőröm ami kipattog a szőrtelenítéstől, illetve zsíros a bőröm, gyakran van pattanás a dekoltázsomon és a hátamon is. Így összképileg szerintem mindenki elég undorítónak képzel el. Én mégsem érzem annak magam. Van egy barátom, immáron fél éve, aki szeret és aki megőrül értem. Felizgatja a meztelen testem látványa, és ez hihetetlen volt Számomra. De ezalatt a fél év alatt általa megtanultam a szépet látni magamban. És boldogabb vagyok mint valaha. Mindenkiben van valami gyönyörű, ezt jól jegyezd meg! :)
18L
Aki a pszihológust szakembernek tartja azon még lehet hogy segíteni is tud.
Majd a plasztikai sebész megoldja pár év múlva ha már meguntad, hogy hülyeségekkel altassanak.
#4 Ha helyesen írtad volna a pszichológust, akkor talán még komolyan is vették volna a véleményed.
Annyit tudsz erről amennyi ebből látszik.
#3 vagyok
Az a különbség köztünk, hogy én nem azért érzem jól magam, mert ma is beszólhattam valakinek. De ti tudjátok, csak nehogy kiderüljön, hogy egy magamfajta rondaságnak kielégítőbb a szexuális élete, mint nektek. :D
en legalabb nem vagyok igenytelen mint te
zsiros a borod? menj el orvoshoz erre meg buszke vagy
szanalmas de na ha neked ez jo... csak altatod magad
es lepontozhatsz.. akar esik akar fuj en megmondom a velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!