Mással is volt ilyen? Kéne szakemberhez fordulnom?
Az a problémám hogy az utóbbi időben rendszerint elfelejtek teljesen alapvető dolgokat. Nem vagyok abban a korban. 16 vagyok. Tegnap például a kaputelefon belépési kódját felejtettem el. Azt a 4 számjegyet amit már több mint 8 éve minden nap többször használok! Fel kellett hívnom a testvéremet hogy légyszives mondja meg hogy milyen kóddal jutok be. De van ennél durvább. A korházban kérdezték az ÉDESANYÁM(!) nevét és nem tudtam megmondani hirtelen. Sőt ami még rosszabb hogy semmi nem ugrott be róla. Se az arca se semmi, egyedül az hogy legutoljára szürke pulcsi volt rajta. Ennyi. És ilyenek sokszor történnek velem. Általában pár óra vagy nap múlva megint emlékszem mindenre. De ami még inkább aggaszt hogy olyan emlékeim meg néha néha jönnek amiket nem tudok hova tenni. Helyekről amikre pontosan emlékszek, de nem jártam még ott, emberekről akikről semmit sem tudok, de érzelmeim vannak irántuk. Egyiket gyűlölöm, a másikat szeretem meg hasonló, de nem tudom miért. És eseményekről, amiknél nem voltam ott. Ez valamilyen betegség lehet? Mással is volt már ilyen? Szerintetek forduljak szakemberhez vagy elmúlik?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!