Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm smárolt a bátyjámmal. Szétbsz ideg, mit csináljak?
Nem ÚGY a barátnőm, csak a legjobb csaj haverom, de nagyon közeli a viszonyunk, és azért be is jön... Elmentünk páran bulizni, köztük Ő meg a bátyjám is, és már a végén kerestem a barátnőmet, amikor az egyik csaj a társaságunkból mondta, hogy együtt látta őket legutóbb egy fél órája, egymás szájában...
Baromira tudom utálni a bátyjám, mert egy sz.arházi k.öcsög, hetente 3 nővel eljátssza ezt, hogy megd.ugja őket aztán ennyi, volt rossz előérzetem, mert mostanság sokat láttam őket együtt(vagy nálunk volt a csajszi és túl sokat dumáltak, elmentek kettesben vásárolgatni meg mittudomén), de azért ezt nem gondoltam volna. Ő is pontosan tudja, én is elmondtam 100x, a környezetünk is hogy mekkora tetü tesóm van, ilyen szempontból, és mégis, PONT VELE.
Megöl az ideg, nem tudom hogy dühös vagyok vagy szomorú, akkorát csalódtam ebben a lányban hogy az leírhatatlan, még el sem mondtam neki hogy tudok róla, de attól is kiráz a hideg ha puszit ad, pedig imádom őt...
Mit csináljak? Egy utolsó lúzernek érzem magam
19F, 18 a csaj
Az, hogy a közeli haverod, nem jelenti azt, h automatikusan be is jön, a kettő totál nem konzekvens dolog, nem értem, mit idegbetegeskedsz.
Ha akarsz valamit a csajtól, mondd meg neki, ha meg nem mondod meg neki, akkor ne idegeskedj, mert semmi közöd hozzá.
Nyelvtannaci???Wtf??? :DDD
Loser kis gyökér! :D
3x elolvastam a kérdést, hogy hol van az, hogy magas és nagy farkú a báttya. Siralmas mennyi megkeseredett, ömsajnáltató, örökszűz hülyegyerek jár ide. 😂😂😁
Egyébként lazán lehetne linkelni ezt a kérdést azoknak, akik erősködnek itt, hogy létezhet fiú és lány között barátság hosszútávon.😀
"Egy utolsó lúzernek érzem magam"
Jogosan. Szimpla barát zónás vesztes vagy. Majd legközelebb nem fogsz töketlenkedni.
Pont az ilyenek a legnagyobb qrvák.
Mellesleg 25%-os ne itt éld már ki a beteges farokkompkexusodat. Igaza vanna fenti válaszolónak. Sehol nem szerepel ee a faroknéret se a testmagasság. De úgy látszik az összes lúzer itt nyavajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!