Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm smárolt a bátyjámmal....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm smárolt a bátyjámmal. Szétbsz ideg, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem ÚGY a barátnőm, csak a legjobb csaj haverom, de nagyon közeli a viszonyunk, és azért be is jön... Elmentünk páran bulizni, köztük Ő meg a bátyjám is, és már a végén kerestem a barátnőmet, amikor az egyik csaj a társaságunkból mondta, hogy együtt látta őket legutóbb egy fél órája, egymás szájában...

Baromira tudom utálni a bátyjám, mert egy sz.arházi k.öcsög, hetente 3 nővel eljátssza ezt, hogy megd.ugja őket aztán ennyi, volt rossz előérzetem, mert mostanság sokat láttam őket együtt(vagy nálunk volt a csajszi és túl sokat dumáltak, elmentek kettesben vásárolgatni meg mittudomén), de azért ezt nem gondoltam volna. Ő is pontosan tudja, én is elmondtam 100x, a környezetünk is hogy mekkora tetü tesóm van, ilyen szempontból, és mégis, PONT VELE.

Megöl az ideg, nem tudom hogy dühös vagyok vagy szomorú, akkorát csalódtam ebben a lányban hogy az leírhatatlan, még el sem mondtam neki hogy tudok róla, de attól is kiráz a hideg ha puszit ad, pedig imádom őt...

Mit csináljak? Egy utolsó lúzernek érzem magam

19F, 18 a csaj

2016. márc. 29. 23:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
14%
ha magas és nagy farku lennék mint a bátyád én is mindenkit megdugnék...
2016. márc. 29. 23:28
 2/26 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ez a csaj szépen szólva egy hülye p**a ami alapjában véve szégyen...ő arra hajt alapból is, hogy kihasználják mármint a csaj , és mivel a báttyád ennyi csajjal van együtt már csak azért is összejött vele, hogy legyen téma a többi k*a barátnőivel, hogy őt csak megk*ta ez a pasi, és egyébként csak azért mondja el nekik ,hogy azt mutassa hogy ő mekkora menő , hogy neki ez is megvolt..veled ezt nem tudta volna elérni csak báttyáddal ez egyáltán nem hátrány , és amúgy meg a f**zért szomorkodsz. A másik a báttyád meg tényleg egy kis k**ög én biztos levernék neki egyet , mert alapvető egy testvéri viszonyban, hogy egymással nem ba**nk ki, de nem csodálkozok azon ,hogy a mai világban ez már luxus. Tehát lényegében ennyi a történet , és teljesen jogos a kiakadásod...a legjobb az lenne, ha báttyáddal leülnél beszélni, mert ő úgyis egy ilyen hülye majom aztán megkéne szivatnotok ezt a csajt valahogy, ha báttyám lenne ezt csinálnám, de nőverm van azzal megtudnám csinálni;)
2016. márc. 29. 23:31
 3/26 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne hogy nem azert csinalta hogy hencegjen majd..

O a legrendesebb, legaranyosabb lany akit ismerek, nem r.ibanc es semmi hasonlo, egyetlen baj van vele hogy kiba.. naiv, es ebbol allandoan baja van, pl. most. Nem akarom es nem is tudnam ot bantani, egyszeruen csak elszomorit, hogy annak ellenere elhitte a dolgokat ennek a gyokernek (nincs ra szebb szo es nem erdekel hogy a testverem), hogy mindenki szazszor elmondta neki, es o maga is tapasztalhatta nem egyszer hogy mekkora paraszt..

2016. márc. 29. 23:36
 4/26 anonim ***** válasza:
2016. márc. 29. 23:36
 5/26 anonim ***** válasza:
48%
de téged miért zavar hogy a tesód megdug egy csajt ? nyilván kihasználja az adottságait, minden fiu igy csinálna, ha magas és nagy farku lenne
2016. márc. 29. 23:38
 6/26 Eric Griffin ***** válasza:
95%
Utálod a bátyadat ezért, és kiráz a csajtól a hideg. Valószínűleg oda-vissza vagy a csajért, de ezt nem merted elmondani, mert féltél, hogy visszautasít és akkor a barátságnak is vége. Bem inkább az van, hogy barátságot színlelsz, hogy a közelében lehess?
2016. márc. 29. 23:40
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
Majd felnősz.
2016. márc. 29. 23:41
 8/26 anonim ***** válasza:
59%

Ilyen a világ, szokd meg.

A jóképű, soviniszta, nőket csak segédeszköznek tekintő f4szparasztok dugnak, a lányok pedig olvadoznak értük még akkor is, ha szidják mint a bokrot.

A szemedben és mindenhol máshol is úgyis letagadják, hogy nekik ez kell, de többségük így működik.

Érdekes helyzet, hogy mi férfiak is gyakran így működünk.

Mint mondtam, ez van. Legalább lesz a csajnak valakije akit lelki szemetesnek használhat és siránkozhat neki a bátyádról, hogy milyen szemét, a te személyedben.

Egyébként nem lepne meg, ha már le is feküdtek volna azóta. Előbb vagy utóbb bekövetkezik úgyis. Te pedig jól látod, csak a lúzer vagy akit havernak tart. Ez a szomorú valóság.

2016. márc. 29. 23:41
 9/26 A kérdező kommentje:

Nem, rohadtul nem szinlelek baratsagot, negy eve a legjobb baratom ez a lany es marha fontos szemely az eletemben. Es igen bejon, ezt o is tudja, mert meg korabban elmondtam neki, nem viszonozza, de neki is fontos a baratsagunk, szoval ugy kezeltuk ezt az egeszet hogy meg sem tortent. De ettol meg nem tudok mit kezdeni az erzelmeimmel.

Azt meg nem tudom hogy lefekudtek-e de igazabol nem sokat valtoztatna a helyzeten

2016. márc. 29. 23:48
 10/26 anonim ***** válasza:

Vegyél be xanaxot.

Amúgy tömören röviden most már ugyan mindegy, hogy mi lesz.

Ja, és tanuld meg, hogy férfi és nő között nincs 'legjobb' meg 'csuriburi' barátság.

2016. márc. 29. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!