Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy játszhatnám el a gazdag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy játszhatnám el a gazdag srácot a lányoknak?

Figyelt kérdés
olvastam itt gyakorin, hogy nem kell hogy gazdag legyél, elég csak eljátszani, és ebben tényleg van valami, mert az világos, hogy a pénzes srácokra buknak ezek a női lények..szóval kamu iphone, legyen nálam mindig 40 ezer? tippeket várok :D ja és menő kocsim az nem kell hogy legyen mert még nem vagyok felnőtt szóval azt nem várhatják el tőlem
2016. márc. 29. 13:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
az a film is erről szól? de a lényeg hogy csak lássa hogy van pénzem, költeni nem költök rá
2016. márc. 29. 13:33
 12/24 A kérdező kommentje:
amúgy az üvegtigris szól erről, amikor lenyúlja a gazdag kocsiját a lajos
2016. márc. 29. 13:35
 13/24 anonim ***** válasza:
Ásd el te magad te gyökér... Csak lejáratod magad ilyen ostoba kérdéssel mire jó az neked hogy elhitteted a menő srácot közbe meg kenyérre alig van pénzed...inkabb keress egy munka helyet és akkor nem kamu pénzt kel felmutatni...barom.
2016. márc. 29. 13:39
 14/24 anonim ***** válasza:
20ezresekből készült legyezővel üldögélj a bárpultnál öcsém, hát téged a világnak kéne mutogatni hogy milyen böszme kérdés ez :'DDD
2016. márc. 29. 13:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Kamu ifon, kamu kerdes, de jót röhögtem! :D
2016. márc. 29. 14:14
 16/24 A kérdező kommentje:
kamu kérdés kamu kérdés de hát már itt tart ez az ország hogy szegény srácoknak pénzt kell hamisítaniuk!
2016. márc. 29. 14:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Most bezzeg már kamu a kérdés, eddig meg el akartad ásni azokat akik nem olyat monndtak ami neked tetszett.
2016. márc. 29. 14:20
 18/24 anonim ***** válasza:

De szerencstetlen vagy te kérdező, nemtudom hogy a többi válaszadó miért is pazarolta rád az idejét...

most komolyan!? Kamu iphone, kamu pénz? Mire jutsz vele hosszú távon? Lehet hogy első hangzasra jól hangzik de nem az. Jó az tény hogy vannak ilyen lányok de van jó par akik teljesen normalisak és nem a penzedre mennek, hogy akarsz így nekik bármit is megadni ha arra nincs pénzed hogy gyalog hazamenjel? Nem gondoltál ebbe bele... Csak ennyit akartam további szép napot! (16f)

2016. márc. 29. 14:28
 19/24 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy kamu kérdés -.- továbbra is várom a tanácsokat
2016. márc. 29. 14:29
 20/24 anonim ***** válasza:
De igen montad.. Olvasd el a 16 os kommentet
2016. márc. 29. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!