Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi okozhatja azt, hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Differenciálmű kérdése:

Mi okozhatja azt, hogy egy nő hirtelen nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, a barátnőm 22, mindketten egyetemisták, nagyjából 1,5 éve vagyunk együtt. Körülbelül egy éve feküdtünk le egymással először. A barátnőm a múlt félévet külföldön hallgatta, és amióta január végén hazajött, azóta egyáltalán nem vágyik szexre. Mielőtt kiment, mindketten egyformán kívántuk a dolgot. Eleinte azt hittem, ez ilyen pillanatnyi hangulat, de két hónapja tart. Próbáltam beszélni vele róla, azt mondta nem tudja mitől van így. Egyszerűen nem kívánja. Nem arról van szó, így is szeretem, csak az élet jobb ha van szex, mintha nincs.

Főleg lányok: Van ötletetek, ilyesmi mitől történhet? Illetve ami fontosabb, hogy hogy lehet megoldani egy ilyen szituációt? Ne szakítást tanácsoljatok, mert az nem jön szóba, hanem lehetséges megoldásokat, tippeket.

Előre is hálás vagyok minden segítő szándékú kommentért!

2016. márc. 27. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szexuális vágy tudatosan nem irányítható. Épp ezért a nagy megbeszéléseknek ebben a témában nem látom sok értelmét, a "miért"-re nem nagyon van más válasz mint h nem és kész!
2016. márc. 27. 22:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Vágom. Hatalmas köszönet mindenkinek.
2016. márc. 27. 23:07
 13/16 anonim ***** válasza:
A miert helyett a hogyan-ra koncentrálj. Puhatold ki hogy vannak-e erotikus vágyai. Talán valami olyasmi amit meg sosem tettél vele. Aztán próbáld meg magad beépíteni ezekbe a vágyakba. Állj az élére es te legyél az aki ezt megvalositod neki. Nincs rá garancia hogy bejön, de meg mindig több annál mintha racionálisan akarnál megérteni ösztönszinten eldőlő dolgokat.
2016. márc. 27. 23:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá a megcsalásra. Ha tereli a témát vagy megsértődik ha felhozod ezt akkor joggal gondolhatod hogy megcsalt.

Az exemnél bevált ez.

Meg ha megcsalt és kényelmes neki veled,lusta mást keresni miután kidobtad akkor semmiképp nem fog igazat mondani ez 100%.

2016. márc. 28. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy egyik pillanatról a másikra egyszerűen elpárolog az összes szexuális vágya. Mellesleg honnan tudod 100%-ra, hogy nem qrt félre?
2016. márc. 28. 06:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Szed a barátnőd fogamzásgátló tabit? Nekem attól kb nulla lett a libidóm.

24l

2016. márc. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!