Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozhatja azt, hogy egy nő hirtelen nem kívánja a szexet?
21 éves vagyok, a barátnőm 22, mindketten egyetemisták, nagyjából 1,5 éve vagyunk együtt. Körülbelül egy éve feküdtünk le egymással először. A barátnőm a múlt félévet külföldön hallgatta, és amióta január végén hazajött, azóta egyáltalán nem vágyik szexre. Mielőtt kiment, mindketten egyformán kívántuk a dolgot. Eleinte azt hittem, ez ilyen pillanatnyi hangulat, de két hónapja tart. Próbáltam beszélni vele róla, azt mondta nem tudja mitől van így. Egyszerűen nem kívánja. Nem arról van szó, így is szeretem, csak az élet jobb ha van szex, mintha nincs.
Főleg lányok: Van ötletetek, ilyesmi mitől történhet? Illetve ami fontosabb, hogy hogy lehet megoldani egy ilyen szituációt? Ne szakítást tanácsoljatok, mert az nem jön szóba, hanem lehetséges megoldásokat, tippeket.
Előre is hálás vagyok minden segítő szándékú kommentért!
Esetleg mással csinálja, úgy érthető, hogy veled nem akarja...
Viszont ezt tőle kérdezd meg!
Akkor fordulhat elő ilyen, ha mással csinálja vagy csinálta és egyrészt ki van elégülve, másrészt lelkiismeret furdalása van.
Az is előfordulhat, hogy foggátlót szed, de szerintem ezt tudnád.
Pedig a választ a párodnál találod; mi maximum találgathatunk.
Abban a bizonyos külföldön töltött fél évben nem történt semmi, amiről beszélnetek kellene?
Nem tudok róla, hogy bármi ilyesmi történt volna.
Amúgy igazad van, és mélyen én is tudom, hogy fórumoldalakon beszélni erről csak időpocsékolás. Csak már egy ideje nem sikerül ezt megbeszélni, és eszembe jutott nincs mit veszíteni alapon, hogy kiírom ide. Hátha erre jár valami bölcs ember, aki látatlanban is okosabb, mint én vagyok. De nyilván hiú remény, meg minden.
Alapból elveted amit a többiek írnak, pedig a megcsalt, és lelkiismeret furdalása van, vagy az elhidegült, csak még nem tudja, hogy hogyan mondja el, miután vártál rá fél évet variációk igencsak esélyesek.
És mivel itt kérdezgeted ezért valószínűleg Te is sejted, hogy valami ilyesmi van a háttérben, csak szeretnél valami olyat hallani, hogy "áá, nem ez bárkivel előfordul, majd olyan lesz minden, mintha mi sem történt volna"...
Ülj le, nézz magadba, Te is tudod, hogy mi az ok igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!