Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hirtelen lüktetés a bal kar...

Hirtelen lüktetés a bal kar felső karban. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Lüktetést érzek a bal karom felső részében és amikor odanézek, amikor érzem akkor látható a lüktetés, kicsit úgy néz ki, mintha remegne, de inkább olyan mintha befeszítenék, aztán gyorsan abbahagynám és aztán megint gyorsan befeszítenék, és ez a kör folytatódik.

Nem tart sokáig és abba is hagyódik ha megmozgatom a felső karomat, de elég gyakran jön elő és elég idegesítő. 2. napja tapasztalom ezt és úgy érzem mintha kezdene zsibbadni is egy kicsit. Nem végeztem semmilyen fizikai munkát az elmúlt egy hétbe, tehát nem értem ezt a jelenséget.

Mi okozhatja ezt? Forduljak orvoshoz azonnal?

2015. aug. 25. 15:39
 1/6 anonim válasza:
Szia, meg tudtad, hogy mi lehetett? Mert most velem is pont ez van.
2017. jún. 9. 13:46
 2/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van, lett valami válasz rá? Nem fáj, de mégis csak kiváncsi lennék rá
2021. jún. 8. 13:16
 3/6 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék ,mert én is ezt èszleltem ma és a jobb szemem is lüktet néha.
2021. szept. 1. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is luktet, vajon utolsokat rugjuk?
2022. okt. 22. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Eltek még?😀 mi lett veletek?
ápr. 20. 08:47
 6/6 anonim válasza:
2-es vagyok, én még élek, azóta nem is jelentkezett :D Akkoriban olvastam h lehet pl. fáradtságtól is, bár az hülyeség, mert mindig az vagyok, és nem volt az utóbbi időkben :D
máj. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!