Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek egy 171cm és 79kg-os lány lehet szexi és jó az ágyban?
Figyelt kérdés
Nem olyan aki szétfolyik csak inkább husis mindenhol.2016. márc. 25. 14:49
11/22 Dreamer88 válasza:
Sok függ ám az arányoktól is.
Ismerek pl olyan 65 kg-os nőt, akihez bottal sem nyúlnék (pedig szép arca van), mert minden felesleg a derekán van.
Ugyanakkor van olyan 75 kg-os csaj ismerősöm, akivel már többször is lefeküdtem, mert marha arányosan, egyenesen vonzóan oszlik el rajta minden.
13/22 anonim válasza:
Én 177 cm vagyok és 52-55 kg, azonban szerintem lehet egy husisabb lány is szexi :D Hogy most jó-e az ágyban, az meg nem attól függ hány kiló.
24/l
14/22 anonim válasza:
Jó biztosan lehet az ágyban egy dagibb lány is (nem látom logikus okát amiért ne lehetne). Hogy szexi lehet-e ez pedig inkább ízlés kérdése. .Aki a karcsúakra bukik annak nem.
15/22 anonim válasza:
Nagyon fontosak az arányok is! Pl ha a melleid csak akkorák mint az alatta lévő hurkák, akkor az bukó. Vice versa ha egy karcsú lánynak hatalmas mellei vannak az sem túl vonzó (számomra).
Előző voltam
16/22 anonim válasza:
Nem ezen múlik, hogy jó e az ágyban, hanem azon, hogy elengedi magát, hogy tudja mit szeret a szexben, és azt kommunikálja, hogy figyel a párjára, hogy arra figyel, hogy mindkettejük vágyai teljesüljenek, nem pedig azon nyafog, hogy nagy e a hasa, vagy a feneke.
17/22 anonim válasza:
Megnéztem neten, hogy néz ki, nem olyan rossz.
18/22 A kérdező kommentje:
Utolsó mit néztél meg? :D Amúgy mindenkinek köszönöm a válaszokat!! :)
2016. márc. 25. 19:36
19/22 anonim válasza:
gondolom rákeresett, hogy ilyen adatokkal hogy néz ki valaki, de ugye a számok elég sok mindent takarhatnak, sokféle alkatot, szóval bármi lehet valaki ezzel a magasság+testsúly párossal.
20/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerintem aránytalan persze nem hatalmas melleim vannak csak átlagos. És nem is kővér ugye hanem husis csak. :)
2016. márc. 25. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!