Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a szűz pasik mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szűz pasik mire várnak?

Figyelt kérdés
Miért 25 éves koruk után kezdenek el ismerkedni? Elég lehangoló egy 25 éves szűzzel kezdeni! Akkor már nem a szex tanulása kellene, hogy legyen a legfőbb cél!
2016. márc. 24. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Tudod, a pasik nem olyanok mint a lányok, hogy mégha ronda is vagy de szétteszed a lábad bárki megdug. Gondolom te is csak egy 18 éves ribi vagy, aki már 14 évesen elveszítette egy idősebb férfival ...
2016. márc. 24. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Bénák, gyávák, azt várják, hogy a lányok kezdeményezzenek :D Viszont jól van ez így, több csaj marad nekünk normálisaknak :D
2016. márc. 24. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a csodára...
2016. márc. 24. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Nem mindenkinek jut nő. Én is 19 évesen vesztettem el mert nem akart egyetlen barátnőm se lefeküdni velem, mindegyik csak a "várjunk még vele" szöveggel jött, de azóta megtanultam hogy nem éri meg várni és arra kell hajtani csak hogy megdugd őket (még ha nem is azt szeretnéd)
2016. márc. 24. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom de kicsit megferciasodhatnanak mert nem várok én se sokáig :D
2016. márc. 24. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
"nem akart egyetlen barátnőm se lefeküdni velem" Akkor azok nem voltak a barátnőid 4-es :D
2016. márc. 24. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Egy olyan lányra, aki nem undorodik a külsejüktől.
2016. márc. 24. 17:54
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Nem feltétlen várnak valamire, vannak emberek, akiknek nem elsődleges célja a másik megfektetése, és igazából mások szexuális életéhez sincs sok közöd, legyen az férfi vagy nő. Nem értem, mit kell itt szapulni akárkit is, mintha a szex lenne az élet kiteljesedése hagyjukmár.
2016. márc. 24. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelentettem a kérdést, egyértelmű provokáció.

Nos, mire várhatnak 25 évesen?

Önbizalomhiány.

Leszólod a koruk miatt ezeket a pasikat, közben lehet, hogy jobban néznek ki az átlagnál, csak éppen nem tudnak bízni a nőkben, mert meghalt az első barátnője még jó pár éve.

Vagy félénk. Vagy karrierista, vagy aszex. Vagy gyerekkori trauma érte. Millió dolog lehet, nem kell a rossz külsőhöz párosítani a szüzességet. Az én ismerősi körömben a szép lányok 18 körül vesztették el, de van, aki 20 felett. Pedig megkaphatnának szinte bárkit. De a külső nem minden, ki tudja, hogy mi van a háttérben.

Ha neked egy határozott férfi kell, aki keményen elrendez, nem értem, hogy egyáltalán miért jön az szóba, hogy szűzzel kezdj. Egymás idejét raboljátok, és megsebzed, hogy még tovább maradjon "ártatlan".

Az meg mekkora primitív gondolat, hogy 25 évesen kezdenek el ismerkedni? Ez valami megállapított, bebizonyított tény, hogy a szűz férfiak pontosan a 25. életévükig nem szexelnek, majd betöltik ezt a kort, és elkezdenek ismerkedni?

Magadat minősíted a kérdéseddel.

2016. márc. 25. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Én egy 23 éves férfi vagyok és azért vagyok még szűz mert asszexuális vagyok és eléggé zárkózott, magamnak való ember vagyok. :)
2016. márc. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!