Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szűz pasik mire várnak?
Jelentettem a kérdést, egyértelmű provokáció.
Nos, mire várhatnak 25 évesen?
Önbizalomhiány.
Leszólod a koruk miatt ezeket a pasikat, közben lehet, hogy jobban néznek ki az átlagnál, csak éppen nem tudnak bízni a nőkben, mert meghalt az első barátnője még jó pár éve.
Vagy félénk. Vagy karrierista, vagy aszex. Vagy gyerekkori trauma érte. Millió dolog lehet, nem kell a rossz külsőhöz párosítani a szüzességet. Az én ismerősi körömben a szép lányok 18 körül vesztették el, de van, aki 20 felett. Pedig megkaphatnának szinte bárkit. De a külső nem minden, ki tudja, hogy mi van a háttérben.
Ha neked egy határozott férfi kell, aki keményen elrendez, nem értem, hogy egyáltalán miért jön az szóba, hogy szűzzel kezdj. Egymás idejét raboljátok, és megsebzed, hogy még tovább maradjon "ártatlan".
Az meg mekkora primitív gondolat, hogy 25 évesen kezdenek el ismerkedni? Ez valami megállapított, bebizonyított tény, hogy a szűz férfiak pontosan a 25. életévükig nem szexelnek, majd betöltik ezt a kort, és elkezdenek ismerkedni?
Magadat minősíted a kérdéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!