Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Igaz az, hogy a szűz pasik...

Igaz az, hogy a szűz pasik nehezebben várnak, mint akik nem azok?

Figyelt kérdés
A párommal 9 hónapja vagyunk együtt, én 16 lány, ő 17 éves. Mindketten szüzek vagyunk, de ő már lassan három és fél hónapja azt hajtogatja, hogy le akar feküdni velem. Én pedig nem akarom el veszteni még a szüzességem, és hiába mondom neki, ő mégsem érti meg. Naponta az a fő téma, hogy mikor akarok le feküdni már vele. Olyan kérdéseket is feltett már, hogy megpuszilom-e neki ott lent, vagy segitek-e neki masztizni.. Én elnézem neki ezeket mert szeretem, de úgy nézem hogy nem fogom sokáig birni ezt a viselkedést. Még van egy dolog amit nem értek, egyszer azt mondja, hogy nagyon szeret és addig vár mig én is bele nem egyezek abba hogy le feküdjünk, máskor pedig azt mondja, hogy nem fogja tudni sokáig birni. Azt mondtam hogy nem akarom el veszteni mig be nem töltöm legalább a 17 évet, és ma már azt kérdezte, hogy akkor megvárom a szülinapom és akkor le fekszek-e vele. Szerintetek már csak azt várja, hogy "beadjam a derekam" és le feküdjek vele, aztán meg szépen kidob, vagy tényleg szeret és azután is miután lefeküdtem vele együtt marad velem? És az tényleg igaz, hogy ennyire nem birja már kivárni, vagy csak mese az egész?

2013. nov. 11. 15:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Sztem fordítva igaz, míg szűz voltam nem volt ennyire rossz a szexhiány.

Ha ennyire aggódsz az biztos nem alaptalan, gondold meg mit csinálsz. Ha nagyon nem birja, akkor esetleg elégítsd ki valahogy, abban semmi rossz nincs, hidd el.

2013. nov. 11. 15:14
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szexre megy.
2013. nov. 11. 15:14
 3/16 anonim ***** válasza:

Már csak Ctrl+C + Ctrl+V:

Nem tudom h hányadjára írom már le, de mind1 ;)))

Ha a fiú tényleg szeret, akkor nem zavarja ha nem fekszel még le vele, akkor tud várni. Viszont ha csak erre kellesz neki, akkor utána ott fog hagyni, igen hidd el így van.

Persze lehet h most egy névtelen válaszolót nem fogsz komolyan gondolni, de ha ott hagy nem sokkal később, akkor csak gondolj vissza és nyomj egy zöld kezet majd! ;D

Szval, mond neki h nem állsz készen, és figyeld a reakcióját, ha csak szexre kellesz neki, akkor időhúzásnak fogja gondolni, így 'ideges' lesz és tovább áll. Viszont ha úgy szeret, akkor maximum egy kicsit szomorú lesz, de megfogja érteni! ;DDD

Sok sikert! ;ddd

2013. nov. 11. 15:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Minden férfit "hajt a vére". Ő legalább őszinte veled. Te meg legyél kitartó az elveidhez. Ettől még lehet nagy a szerelem a részéről is. Miért szakítana, ha megkapna?
2013. nov. 11. 15:17
 5/16 anonim ***** válasza:

#3 vagyok,

Szval lehet h nem volt egyértelmű, de ha 'megérti', onnantól kezdve már lelehet következtetni h nem csak szexre kellesz neki. Tehát akkor már lefeküdhetsz vele, de dönts a saját belátásod szerint!

2013. nov. 11. 15:20
 6/16 libamájaskrumpli ***** válasza:
100%
pettingről nem hallottál még? Mármint egy kis szájmunkával ki lehet tolni a határokat :D
2013. nov. 11. 15:27
 7/16 Hunter92 ***** válasza:
96%

Azért ne legyünk már ennyire végletesek. 9 hónapja vagytok együtt, itt szerintem már régen nem jöhet szóba, hogy csak arra kellenél neki. Ha csak arra kellenél, akkor már otthagyott volna.

Egy kamasz srác a konnektort is megcsinálná, ha nem rázná meg. Gondolj bele, már 9 hónapja vagy mellette úgy, hogy nem nyúlhat hozzád, illetve te sem nyúlsz úgy hozzá. Amelyik fiatal férfi azt mondja, hogy ő bizony nem lenne teljesen kanos és nem nyüstölné ezzel a barátnőjét az impotens vagy hazudik vagy csak túl bátortalan a kezdeményezéshez. Szóval szerintem emiatt nem kéne elítélni a gyereket. Azért viszont már igen, hogy rábeszéléssel próbál meggyőzni, hogy feküdjetek le. Ezt azért nem így szokták.

Ha tényleg szereted, akkor foglalkoznod kell az igényeivel. Nem kell lefeküdni vele, ha nem akarsz, de ahogy előző hozzászólók is mondták, más lehetőség is van rá, hogy örömet okozzunk annak, akit szeretünk.

2013. nov. 11. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
7-esnél a pont.
2013. nov. 11. 15:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#6: Igen a petting.

A petting éppen erre - is - való! Az természetes, hogy a srác részéről néha már nagyon "feszült a helyzet", akkor is ha nagyon szeret téged, és akkor is, ha nem. A pettinggel egyrészt lassacskán haladva megismeritek egymás testét (is), illetve menet közben ilyen-olyan módon kielégítő "játékokat" játszhattok. Amennyiben szeret téged, akkor biztosan értékelni fogja a pettinget is - a kielégüléstől függetlenül is, és Te is egyre jobban fogod érezni azt, hogy szeretnél-e vele szexelni is vagy éppen nem, akkor amikor majd úgy érzed. A pettinggel egyébként egészen sokáig jól el lehet "játszadozni" csak fontos, hogy már a petting se egyoldalú legyen.

2013. nov. 11. 15:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg annyira szereted, akkor miért nem kívánod őt? Főleg 9 hónap után... Szerintem inkább neked kellene megértened őt, mivel nem az az egészséges felállás, hogy te egyértelműen tudod magad ahhoz tartani, hogy nem fekszel le a nagy szerelmeddel. Vagy nem szereted, vagy aszexuális/frigid vagy. End of story.

Nőként írom mindezt, és nem, nem vagyok egy olyan nő, aki könnyelműen veszi a szexualitást, de ez még nekem is sok.

2013. nov. 11. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!