Igaz az, hogy a szűz pasik nehezebben várnak, mint akik nem azok?
Szerintem abból, hogy ennyire rá akar beszélni, egyértelmű, hogy szexre megy. Lényegtelen mennyi ideje vagytok együtt. Ha szeretne téged, akkor várna, és nem rád akarná erőltetni az akaratát.
Én ismerek olyan pasit, aki 1 évig várt, hogy lefektesse a szűz barátnőjét, aztán egyből ott is hagyta. Azért ismerem mert velem is ugyan ezt csinálta, bár nálunk csak 4 hónap volt, mert akkor már 19 éves voltam. Mikor kidobott meg is mondta, hogy neki ez a szórakozás. Addig mézes mázos kedves aranyos volt,nem erőltetett semmit , csak amikor én magam belementem a dologba, utána kidobott....
Nem kell általánosítani, nem minden férfi ilyen. Én fél évet vártam, hogy a szűz barátnőmmel megtörténjen. Piszkosul be voltam már zsongva és ezt egy percig sem titkoltam. Mondjuk ez nem zárja ki azt, hogy kedvesek legyünk a másikkal. Megtörtént és azóta is együtt vagyunk, most leszünk egyévesek. Nem értem, hogy attól, hogy hangoztatja, hogy szeretne a párjával lefeküdni, miért kell arra következtetni, hogy nem szereti és utána ott akarja hagyni. Persze, ennek is meg van az esélye, de nem hiszem, hogy így el kéne könyvelni, hogy biztosan ez a helyzet.
Mi mondjuk elég hamar eljutottunk a párommal a pettingig. Tudod, ha 1-2 óra izgalmi állapot után nem történik semmi, akkor a férfiaknál fellép egy dolog, amit úgy hívnak, hogy alhasi görcs vagy vőlegénybetegség. Konkrétan járni alig bír utána az ember fia. Egy 17 éves kamasznál meg ez pláne igaz, akinek valószínűleg egy érintéstől is feláll. Ember legyen a talpán, aki ezt 9 hónapon át elviseli. Én pl. nem lennék rá képes, akármennyire szeretem a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!