Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigaretta és műköröm. Lányok, mit gondoltok arról, ha egy férfi rajong ezekért a dolgokért?
Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok és régóta vonzanak már a dohányzó hölgyek, különösképpen ha az illető szép hosszú körmökkel cigarettázik :) Nagyon tetszik még, ha a rúzs vagy szájfény nyomot hagy a cigaretta végén, eszméletlenül szexinek és nőiesnek tartom. Természetesen egy kapcsolatban az említett dolgokat én szoktam biztosítani, magyarul én veszem a páromnak (már ha van) a cigarettát, fizetem a műkörmöst és egyéb dolgokat. Vagy legyen szó akár fehérneműkről, cipőkről, harisnyákról, ruhákról. Ha ezzel lepek meg egy nőt kicsit olyan, mintha magamat ajándékoznám meg, hiszen én élvezem ki rajta :)
Ti mit gondoltok erről? Van esetleg köztetek olyan, akire jellemzőek a fent leírtak? Életkort írjatok, ha kérhetem!
2016. márc. 24. 15:44
12/13 anonim válasza:
Van amelyik nőnek jól áll a dolog, mondhatjuk szexisnek hat. Viszont egy kapcsolatban nem éri meg mert kellemetlen szaga,szája..
13/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van téged ez izgat, és azt hiszem könnyen találhatsz ilyen lányokat. Aki pedig elítéli őket emiatt, annak üzenem, hogy szerintem te sem örülnél, ha egy szokásod miatt bélyegeznének meg! (és nem,nem cigizek, sőt műkörmöm sincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!