Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szeret nyalni, akkor szeret?
Volt már 1-2 szexkapcsolatom, mindegyik kinyalt. De ez nem jelenti azt, hogy szeretett is, hisz csak a szexről szólt.
Ez csak azt jelenti, hogy nála a szex alapvető része az orális szex és nem önző, vagyis törődik veled, hogy neked is jó legyen.
De nyilván ettől függetlenül szerethet is.
Úgy is szerethet nyalni, hogy nem szeret
Úgy is nyalhat (nem szívesen), hogy szeret
A dolgokat ne kötsd ennyire egymáshoz. A viselkedéséből tudod, hogy szeret vagy nem
A kettő között (nyalás és szerelem) van korreláció, de ok-okozati viszony NINCS!
Kiváncsi vagyok,hogy kik voltak a "bölcs" emberek, akik az általad említett dolgot mondták ("Hogy ha élvezed a szexet akkor szeret")
Attól meg ne aggódj hogy nincsenek közös programok állandóan. Lehet hogy csóró a pasi, a programokhoz meg pénz kell. De lehet hogy otthon ülős fajta, nem szeret kimozdulni. Én is ilyen vagyok, és nagyon szeretem a barátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!