Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok nedves mindig?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok nedves mindig?

Figyelt kérdés

Egyszerűen mindig nedves vagyok,kicsit idegesìtő màr a dolog,ja és mindig kìvànom a szexet. Egész nap a szexre gondolok. A pasim is mindig mondja,hogy milyen nedves vagyok meg ezt szereti,hogy egyből beveszi a pun.im a péniszt.

Mitől lehet ez?

Vagy miért?

2016. márc. 23. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Tüzelsz
2016. márc. 23. 17:34
 2/9 anonim válasza:
31%

hali

lehet h nimfomániás vagy és ezért, vagy (nem sértésből nem tudom a részleteket) a partnered nem elégít ki teljesen ezért mindig ott marad az érzés h még 1 kicsi... vagy nem tudom

2016. márc. 23. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
farokra izzad a puncid.
2016. márc. 23. 17:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen mindig azt érzem,hogy sosem elég amikor szexelünk a pasimmal.
2016. márc. 23. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem beteges a dolog (nyugodtan nézz utána a nimfomániának az azért elég komoly tünetekkel jár) akkor nem probléma... nálam legalább is nem lenne az és tetszik, hogy h tényleg szinte mindig menne a spontán szex is, bárhol, bármikor... teljesen pozitív :) Imádnálak
2016. márc. 23. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ki se elégülsz, vagy "csak" kevésster?
2016. márc. 23. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Kielégülök többször is csak azt érzem utàna mondjuk hazamegyek és később megint akarom.
2016. márc. 23. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:

nyugi, tomboló hormonok miatt van. :-) masztizz sokat, és akkor kis megnyugvásod lesz :-)

ha esetleg van valami extra fantáziád, amit nem valósítottál meg, akkor tedd, és az is sokat segíthet a nagyobb kielégülésben :-D

2016. márc. 23. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
nyugi, pár év, és már azt fogod gondolni, hogy "bakker, megint rám mászik a pasim, pedig a múlt héten is együtt voltunk"
2016. márc. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!