Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan nőgyógyá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan nőgyógyász aki tud a betegére nőként is tekinteni? Vagyis előfordul hogy izgalomba jön egy nedves punci láttán?

Figyelt kérdés
Főleg ha tudja, hogy a nő is kívánja.
2016. febr. 7. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Munka közben kizárt.
2016. febr. 7. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem arra lenne a legkevésbé szükségem, hogy a nap végén, miután végignéztem pár undorító pinát, valamelyikre felizguljak. Főleg, ha már évek óta csinálom ezt. Egy ilyen dolog kockáztatja az egész hírnevet, karriert, szerintem egyik nőgyógyásznak se éri meg. Esetleg a fiatalabbaknak, akik még nem eléggé rutinosak. De nehogy már a nőgyógyászodat akard felszedni. :D
2016. febr. 7. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én felszedtem az enyémet.Házasság lett.
2016. febr. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!