Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt, hogy valaki jól néz ki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt, hogy valaki jól néz ki, le lehet rombolni a kisugárzással, a megszólalással? (23/F)

Figyelt kérdés
Én nem értem, valahogy nem jön össze nekem a barátnőzés, pedig folyamatosan, minden honnan azt hallom, vagy visszahallom, (persze, a közeli ismerősöktől, meg rokonoktól, ahol ugye nincs tétje kimondani a szavakat) hogy én milyen jól nézek ki, munkahelyemen is mindig azzal szívatnak a kolléganők, hogy menjek el chippendale fiúnak, mert halomra keresném magam, meg hogy táncoljak már nekik egyet, stb :) Tehát, ELVILEG én nagyon jól nézek ki, de a gyakorlatban valahogy nem áll össze a kép. A lányok mintha félnének tőlem. Buliba, ha közel megyek egy szép lányhoz, az gyorsan elfordul, és úgy érzem, zavarba jön, vagy gyorsan elmegy cigizni... Lehet ennyire negatív kisugárzásom? Az is igaz, hogy nem vagyok a szavak embere, tehát ha első benyomásra még tetszenék is, (általában a strandon így vélem, már ha a hosszú megbámulás azt jelenti) második benyomásra már biztos elbukok, mert mondok valami hatalmas baromságot, vagy szerencsétlenkedek egy sort. De hát ez van, ahogy mindig is mondtam, nem vagyok valami jó csapatjátékos :) És én normális lányokat keresek, nem a könnyűvérű fajtát, vagy a pénzéheset, mert nekik nem feltétlenül számít a kinézet, az fő erősségem. Nem tudom, volt e már valaki hasonló helyzetben, és van e megoldás. Mármint, olyan lányt összeszedni, aki a maga nemében (szó szerint) hasonló külsővel rendelkezik, mint én az én nememben, vagy maradok a motorommal kettesben, mint azt oly sok ideje teszem már :)

2016. márc. 23. 15:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

most őszintén

ha én meglátok egy fullost arra gondolok h túl jó(sokkal többre nem kéne), de attól még nem fordulok el az tuti, hanem beszélgetek vele, csekkolom a testét ilyenek

mondjuk voltam már ilyennel :)

engem nem zavarna, h nyomorultul beszélsz v bármi sztem nem olyan nagy baj, de azért legyél kedves :)

2016. márc. 24. 06:49
 12/13 anonim válasza:
100%
Szia! Ugyanebben a cipőben jártam én is sokáig. Nem tudom nálad mi okozta, nálam a gyermekkori kövérség. A fiatalkori élmények teljesen szétrombolták az önmagamról alkotott képemet és elvették az önbizalmamat. Később lefogytam és kikupálódtam de a személyiségem nem változott. A külsőm vonzotta a nőket de a magabiztosság hiánya miatt sokszor barát zónába kerültem. Ez majdnem négy évig tartott még, pedig már jól néztem ki. Nekem a lányok is mondták mondjuk nem csak a rokonaim. Próbáld tudatosítani magadban hogy jóképű vagy. Legyél magabiztos, határozott. Minden kérdésben legyen határozott álláspontod, véleményed. A kérdésedre a válasz, hogy igen a mondottakat illetve a viselkedés elronthatja az összképet! Mindegy hogy nézel ki a külső csak segítség. Egy átlagos férfinek is lehetnek sikerei és egy nagyon jóképűnek kudarcai. A külső abban segít hogy felkeltsd az érdeklődést de azt meg is kell tartani. Remélem tudtam segíteni.
2016. márc. 24. 14:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nahát, tényleg ugyan abban a cipőben járunk, mert én is kövér voltam kb 13-14 éves koromig, és úgy nőttem fel, hogy a lányok mindig flegmán viselkedtek velem, és én ezt úgymond megszoktam, elkönyveltem magamban, aztán persze lefogytam rá 1-2 évre, és 18 éves koromtól pedig folyamatosan kondizok, de az a nagyon fontos korszak nekem kimaradt, hogy otthonosan tudjak megtanulni lányokkal kommunikálni. Vagyis pont azzal a réteggel, akik tetszenek. Mert ahol ugye nincs tétje a dolognak, idősebb nőknél, vagy olyanoknál, akiktől soha nem akarnék semmit, komfortosan érzem magam, de ha jön egy olyan lehetőség, aminek már tétje van, mert a lány tetszik, hát ott szépen összeomlik a rendszer...

2016. márc. 24. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!