Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt, hogy valaki jól néz ki, le lehet rombolni a kisugárzással, a megszólalással? (23/F)
most őszintén
ha én meglátok egy fullost arra gondolok h túl jó(sokkal többre nem kéne), de attól még nem fordulok el az tuti, hanem beszélgetek vele, csekkolom a testét ilyenek
mondjuk voltam már ilyennel :)
engem nem zavarna, h nyomorultul beszélsz v bármi sztem nem olyan nagy baj, de azért legyél kedves :)
Utolsó
Nahát, tényleg ugyan abban a cipőben járunk, mert én is kövér voltam kb 13-14 éves koromig, és úgy nőttem fel, hogy a lányok mindig flegmán viselkedtek velem, és én ezt úgymond megszoktam, elkönyveltem magamban, aztán persze lefogytam rá 1-2 évre, és 18 éves koromtól pedig folyamatosan kondizok, de az a nagyon fontos korszak nekem kimaradt, hogy otthonosan tudjak megtanulni lányokkal kommunikálni. Vagyis pont azzal a réteggel, akik tetszenek. Mert ahol ugye nincs tétje a dolognak, idősebb nőknél, vagy olyanoknál, akiktől soha nem akarnék semmit, komfortosan érzem magam, de ha jön egy olyan lehetőség, aminek már tétje van, mert a lány tetszik, hát ott szépen összeomlik a rendszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!