Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt, hogy valaki jól néz ki, le lehet rombolni a kisugárzással, a megszólalással? (23/F)
Szerintem megijednek a csajok és arra gondolnak, hogy ilyen jó külsővel csak egyszeri kalandra kellenek neked.
Próbálj meg odamenni valami igazi bombázóhoz vagy ismerkedj neten kép nélkül.
Előbb-utóbb biztosan találsz valakit. Én kicsit önbizalom hiányos vagyok és sokszor szívatnak azzal főleg a munkahelyemen kolleganőim hogy onnan megyek férjhez, mert ügyfeles vagyok, de nálam sem mertek kezdeményezni soha konkrétan, pedig úgy hallottam több embernek is tetszem, bár van párom úgyhogy teljesen mindegy. Lehet hogy pont a külsőd miatt jönnek zavarba, hogy annyira jól nézel ki. Én is észreveszem hogy sokszor megbámulnak, főleg ha lengébben öltözöm nem télikabátba. Meg kéne szólítanod ha tetszik valaki, próbálj flörtölni és ha vevő rá beszélgess vele.
L24
Köszi a válaszokat!
Hát az se tett jót nekem különösebben, hogy Johnny Bravo-n nőttem fel, meg hasonló olyan meséken, (Dragon Ball) amit arra tanítottak, hogy ha megszólítasz egy nőt, akkor jó eséllyel pofán csap :D Én teljesen ebben a tudatban voltam egész gyerekkoromban, ezért nem tanultam meg idejekorán a "jó" dumákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!