Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz, egy amúgy sharmos, és nagy kisúgárzással lévő férfi, totális önbizalom hiányos?
Féltékenykedő, mást örökké ellenörző, gyanakvó? és mindentől félős, főleg a nőktől?
Mit tehettek vele, hogy ilyen emberré vált?
Ha valakit sokat piszkálnak meg átvernek,akkor lesz ilyen... A sokadik megaláztatásra már óvatosabb hisz joggal gondolhatja,hogy ha már a sokadik esetben történik vele ugyanaz,annak már van valami a hátterében. Ismerek ilyen fiút,évfolyamtársak voltunk. Helyes,rendes srác volt,és jól tanult. Azt hiszem,pont ezért akadtak rá,és habár a barátaiból sokan kiálltak mellette,rendszeressé vált az oltogatása,a b*zizása,és hogy odavágták a képébe,hogy egy okoskodó,holtunalmas kölyök,akinek nincs élete..Ráadásul az egésznek a kezdeményezője a volt barátnője volt,mert meg akarta minden áron változtatni. A srác meg ugye nem hagyta magát,szétmentek és ez lett..
A legerősebb jellemek is nehezen bírják ezt hallgatni évekig. Lényeg,hogy a drága osztálytársai sikeresen lenyomták a béka feneke alá az önbecsülését a hülye megjegyzéseikkel,amik alaptalanok voltak szerintem. Csak azért,mert ő bizonyos értelemben különlegesnek számított köztük és mert nem állt be a sorba.:) Azóta nem tudom,mi van vele,átmentem másik suliba,de azt biztosra mondom,hogy ha ilyen "jófej" közösséget fog ki az ember,képesek elintézni egy életre a magadról alkotott képet..Mindenkivel megcsinálják,ki hogy viseli. Ez viszont már tapasztalat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!