Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire önző dolog lenne ez? 20L
A legtöbben ilyet szeretnének, sokan meg is találják. Szóval nem vagy ettől önző.
De talán legközelebb kezdeményezhetsz te is annál aki szimpatikus, a hiedelemmel ellentétben nem néz ezért minden pasi könnyűvérűnek.
Azt honnan tudod, hogy alig mertek rád írni ?
Nekem az tűnik a furcsának, hogy szerinted csak önbizalom hiányos fiúk mernek kezdeményezni veled. Na ők meg pont nem erről híresek. Szerintem te nem egészséges önbizalmú srácra vágysz ha nem olyanra akiben abszolút nincs gátlás, aki atom laza. Buliban ráadásul azért isznak is a srácok, az meg ad némi plusz löketet.
Amúgy nem önző dolog, de vagy túl érzékeny vagy az izgulás apró jeleire, vagy nálad mindenki izgul.
Egy not iranyitani bizalmi kapcsolat.
Nem megy egyik naprol a masikra. Neki latnia kell, hogy jo iranyt mutatok, nekem latnom kell, hogy koveti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!