Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire önző dolog lenne ez? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire önző dolog lenne ez? 20L

Figyelt kérdés
20 éves elmúltam, és még nem volt rendes párkapcsolatom, pedig több pasi kezdeményezett. Vagyis pontosabban mindig olyan pasik próbáltak kezdeményezni, akik eléggé visszahúzódóak meg önbizalomhiányosnak tűntek, alig mertek rámírni vagy odajönni hozzám egy-egy buli alkalmával. Pedig amúgy nem voltak rondák, sőt, egy közülük nagyon is helyes volt, de egyszerűen annyira visszahúzódóak voltak, hogy nem tudtam rájuk úgy tekinteni mint férfire, hanem csak egy barátra. Az a gond, hogy néha túlzottan határozott vagyok, és nem tudnék ilyen férfi mellett lenni, aki ennyire nincs rendben önmagával (mégha nem is valós alapon), és csak bólogató kiskutyaként viselkedne velem, mert attól félne, ha bármire ellent mond, akkor mindjárt elküldeném. Ennyire önző dolog lenne az, hogy egy egészséges önbizalmú pasival szeretnék végre egy komoly párkapcsolatot? És egyáltalán miért csak ilyenek mernek kezdeményezni nálam? Igaz, általában kedves vagyok az emberekkel, és sokan ezt félreértik, és olyanok is kezdeményeznek, akik mással nem mernek, de amúgy elég erős személyiség vagyok, és szeretnék egy olyan társat, akit nem nekem kellene irányítanom, hanem én nézhetnék fel rá, és nőnek érezhetném mellette magam.

2013. márc. 1. 20:39
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

hát pont ezért nem akarok határozatlan pasit :D és most megint visszakanyarodtunk az eredeti problémához.

egyébként igazad van, tényleg ne menjünk bele a generációs ügyekbe, pedig mint mondtam, én is csak idősebbekkel tudom elképzelni magam. de azt hiszem, ez is inkább egyénfüggő.

hát, nagyon kíváncsi vagyok, mikor találom meg végre a megfelelő személyt. lehet, h örök életre aggszűz leszek :D

2013. márc. 2. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!