Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen volt az első dugás, aki 20 felett veszítette el?
20 évesen veszítettem el, a 21. születésnapom előtt egyetlen nappal. Nem fizetőssel, hanem rendes, normális módon egy lánnyal akivel kedveltük egymást. (Bár később nem lett se a szerelmem, se a barátnőm) Már 14-15 éves korom óta nagyon vágytam a szexre, de sajnos csak akkorra jött össze.
Hozzá kell tenni, hogy áthívtam magamhoz vacsorázni az albérletbe és a szex előtt közösen megittunk kb egy üveg bort. Kb két pózban csináltuk (szemből és hátulról), mire elélveztem. Utána elmentünk fürödni, de ott mégegyszer megkívántam őt és ott már óvszer nélkül raktam be neki, de nem élveztem el. Végül fürdés után bejöttünk a szobámba és meztelenül ölelkeztünk az ágyban. Megint kanos lettem és most már teljesen csupaszon raktam be neki és végül kb 5 perc után kivettem és a hasára élveztem.
Előjátékként mindezek előtt is kb 5 percig szoptuk és nyaltuk egymást.
1 hónappal a 21. szülinapom előtt vesztettem el.
A 3. randink éjszakáján történt, eléggé izgultam, és eszméletlen jó volt. Ő picit idősebb nálam, 24 éves volt akkor. Aznap éjjel kétszer csináltuk, és másnap délelőtt is még kétszer. Megérte annyit várni. Már az első randin egymásba szerettünk. Egyébként 6 éve vagyunk együtt. Másfél év kapcsolat után feleségül is vettem:).
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!