Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen volt az első dugás, aki 20 felett veszítette el?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt a minimum 10 év várakozás, vágyódás után belecsapni a lecsóba? Nem sokkolt titeket egy kicsit? Ha minden jól megy, holnap fogom elveszíteni 😊 22/F
2016. márc. 21. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesznek hosszú történetek.. ;)
2016. márc. 21. 16:31
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
én 28 éves szűz vagyok...szinte biztos prostihoz megyek...de nem tom mikor
2016. márc. 21. 16:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Hat nem igen lesz hosszú 😊 pedig ki akarom próbálni tobb pózban is 😄 2-3-ban. Vagy ilyenekről ne almodozzak még? Lehet elcsurranok mar attól, ha a csaj a képembe nyomja az őrjítően formás popsiját... Aaah mar alig várom, remeg minden porcikám 😄
2016. márc. 21. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked! Sok sikert a holnapi naphoz és igaz, hogy szűz vagyok még és biztos nem holnap fog megtörténni, de szerintem ne siesd el. Ha eddig türelmes voltál akkor csak nyugodtan. Lesz még alkalom hidd el.
2016. márc. 21. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen veszítettem el, a 21. születésnapom előtt egyetlen nappal. Nem fizetőssel, hanem rendes, normális módon egy lánnyal akivel kedveltük egymást. (Bár később nem lett se a szerelmem, se a barátnőm) Már 14-15 éves korom óta nagyon vágytam a szexre, de sajnos csak akkorra jött össze.

Hozzá kell tenni, hogy áthívtam magamhoz vacsorázni az albérletbe és a szex előtt közösen megittunk kb egy üveg bort. Kb két pózban csináltuk (szemből és hátulról), mire elélveztem. Utána elmentünk fürödni, de ott mégegyszer megkívántam őt és ott már óvszer nélkül raktam be neki, de nem élveztem el. Végül fürdés után bejöttünk a szobámba és meztelenül ölelkeztünk az ágyban. Megint kanos lettem és most már teljesen csupaszon raktam be neki és végül kb 5 perc után kivettem és a hasára élveztem.

Előjátékként mindezek előtt is kb 5 percig szoptuk és nyaltuk egymást.

2016. márc. 21. 17:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Hű 😄 Hát minden vagyok mar csak bem türelmes 😄 Mar alig varom. Hat ben hiszem hogy lenne még alkalom.. Lehet 10 ev múlva megint csak alkalom xD én ezt nem szalasztom el,,
2016. márc. 21. 17:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja a csaj, hogy baromi helyes es férfias vagyok. Nem is tudom idáig hogy nem adódott ra alkalom... De nagyon megérdemlem már, csak Jöjjön tenyleg össze már
2016. márc. 21. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Én egy hét múlva töltöm a huszat, még csókot se váltottam soha senkivel, szóval nálam is elég nagy a vágy. Meg hát mostmár biztosan nem tizenévesként vesztem el. Nálam csak az a baj, hogy soha nem is fogom, mert nem tetszek a lányoknak. De neked jó szórakozást s sok sikert. :)
2016. márc. 21. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
25 évesen vesztettem el a szüzességem. Ha ciki, ha nem. Orvosira jártam egy idegen országban. Nem volt sok szabadidőm. Az aktus a nászéjszakán történt és neki is én voltam az első. Tudom, hogy ez ritka manapság,de nem szégyeljük. Jó volt.
2016. márc. 21. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

1 hónappal a 21. szülinapom előtt vesztettem el.

A 3. randink éjszakáján történt, eléggé izgultam, és eszméletlen jó volt. Ő picit idősebb nálam, 24 éves volt akkor. Aznap éjjel kétszer csináltuk, és másnap délelőtt is még kétszer. Megérte annyit várni. Már az első randin egymásba szerettünk. Egyébként 6 éve vagyunk együtt. Másfél év kapcsolat után feleségül is vettem:).

27F

2016. márc. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!