Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy ez a vágyam? Mi a véleményetek erről?
Az oldal tartalmát tekintve,no komment.
Kedves kérdező.
Nincs ebbe semmi rossz.Addig,ameddig te is örömödet leled benne.Mert ugye a jó és kiegyensúlyozott párkapcsolat alapja a kölcsönösség.
Neked,egy határozott,jó önkontrollal rendelkező dom-ra lenne szükséged.
De mivel a jelenlegi párod nem ilyen beállítottságú.
Ezért őt szinte kizárt,hogy rá fogod tudni venni egy ilyen együttlétre.
Na, először is. Szerintem mindenkinek meg szokott fordulni mindenféle fura vagy nagyon perverz gondolat. Ilyenek is mint amire te gondolsz. Fiúknál és lányoknál is. Na most, ha eddig nagyon gyengéd volt az nem azt jelenti, hogy nem fog tudni jó alaposan megdugni. Csak idő kérdése, hogy fokozatosan hozzaszokjon hogy meddig mehet el. Nyilván nagyon óvatos lesz eleinte, de szerintem akkor is érdemes megemlitened neki, csak ne várj túl hamar túl sokat, de azért probalkozzatok ilyenekkel is. Seggrepacsi az könnyű és kikotozni is lehet.
Amúgy meg más módjai is vannak a valtozatossagnak intimitason belül , de ezek se olyan dúrvák amiket írtál, sőt szerintem azért többnyire tok normálisak. Szerintem mindenki örülne egy ilyen csajnak :D Mindenképpen emlitsd meg neki.
Te jó Isten... És én még azt hittem itt vannak igazi állatok.
Kérdező! Semmi gond nincs veled. Szadista semmi esetre sem vagy, mert te lennél az alávetett fél. És ez nem rossz. Ettől nem vagy beteg, és ez us szex, és lehet érzéki.
teljesen normális, én is ezeket szeretem
az én barátomnak sem jött be ez és ráment a kapcsolatunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!