Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szűnik meg a vágyam a csajra amint szexre kerül a sor?
Tizenéves korom óta küzdök ezzel a dologgal. A szüzességemet is elég későn, 18 éves koromban vesztettem csak el emiatt pedig már 14 évesen is kerülgettek a lányok.
Ha egy lánnyal eljutok addig a pontig, hogy szex lesz belőle, bepánikolok és menekülési kényszerem van. Úgy értem, lelkileg menekülnék és minden apróságban néha még abban is amit előtte szexinek és vonzónak találtam csak a hibát és a negatívumot látom és a kisördög a vállamon azt mondja, hogy kaphatnék jobbat is és ne álljak le nála és mivel erre rájöttem ilyen hamar bunkó lennék ha csak hitegetném szerelemmel.
És általában nem a külső mert szerencsés helyzetben vagyok és válogathatok. Általában a belső az amit később ismer meg az ember. Volt, hogy túl elvont gondolkodású volt a csaj.
De csak hogy ne azt vegyétek le hogy felszínes vagyok és csak a külső érdekel, olyan is volt már, hogy az zavart, hogy a csaj betegesen imádta a csivaváját vagy hogy mindig csak a celebekről meg önmagáról meg a divatról lehetett csak vele beszélni.
Egyre súlyosabb teher már ez a problémám eddig már legalább 50 csajt emiatt utasítottam vissza többségét közvetlenül az aktus előtt. És nem amiatt mert bármi komplexusom lenne az ágyban, épp ellenkezőleg, több nő még ennek ellenére is rámmászott és akarta és sokan belém is szerettek és nekem volt utána kellemetlen.
A fiú barátaim pedig egyáltalán nem értenek meg mert egy kivétellel az összesnek az az életcélja, hogy 30 éves koruk előtt legalább 500 nőt meghúzzanak és mivel pénzesek és jól is néznek ki és egójuk is óriási folyamatosan emelik a tétet olyan hülyeségekben fogadnak hogy a következő csajnak milyen testalkatúnak, magasságúnak, hajúnak vagy körműnek kell lennie, legyen-e tetoválása és testékszere mert enélkül bármelyik nap hazavihetnének egyet. A prostik is tiltottak, néhányan azon versenyeztek egy időben, hogy masszázslányokból ki mennyit tud megdugni és hányszor kell látogatni hozzá de ezt is megunták mert ellenőrizhetetlen volt.
Kezdeném avval, totálisan felületes a hozzáállásod a nőkhöz!
Azt taglalod, nem csak a külső alapján szeretnél választani, mégis úgy tűnik, kizárólag a külcsín és a feléd irányuló rajongással rendelkező lányokkal kezdesz ki. Amint említettem felületes az érdeklődésed!
Mindehhez társul, hogy rossz társaságban, rossz környezetben éled mindennapjaidat. Olyan egyéneket nevezel barátaidnak, akik értelmi szinte egy óvodásé, ám lehetőségeik magasak. Egyértelműen hímsoviniszta disznók! Lenézik a nőket, csupán alárendelt élőlényeknek, szexuális játékszernek tekintik őket.
Ilyen környezetben, nehéz, vagy talán lehetetlen lesz egészséges értékrendet kialakítanod!!!
Azt tanácsolom, kerüld ezeket a "barátokat", alakíts ki magadnak egy új életet!
Kicsit legyél visszahúzódóbb, azaz kerüld a bulikat, a haveri összeröffenéseket. Olvass sokat (könyveket, ne újságot, ne internetet), lehetőleg ne limonádét, hanem értelmesebb regényeket. Menj el sportolni, ha eddig nem tetted, de lehetőleg ne kondizni. (úszás, küzdősport, tenisz...)
A lényeg, merülj el kicsit a saját életedben, keresd önmagad!
A mai fiataloknak alapvető problémája, egyfajta csordaszellemben élnek. Nincs egyéniségük, fogalmuk nincs kik is valójában. Túlságosan kötődnek és függnek egymástól. Az élet pedig nem így működik. Természetesen helyt kell állni csapatban is, pl. munkahelyeken, de az csak a munkaidő kezdetétől a végéig tart. Elsődleges az ÉN, az egyén. Aki tisztában van önmagával, az tisztában lesz a világgal is!
Kicsit feledkezz meg a csajozásról! Egyértelműen kiérezhető a leírtakból, stresszelsz, idegeskedsz a párkapcsolati kérdésen. Önmaga farkába harapó kígyó esete. Minél jobban idegeskedsz ezen a témán, annál jobban gerjeszted magát a problémát.
A szexualitás nem az élet legfőbb célja, nem egyedüli örömforrása az életnek, nem összekötő kapocs két ember között, csupán a kapcsolatuk élvezeti része. (jobb esetben lelki és szellemi csúcspontja)
Még megemlíteném azt is, látens homoszexualitás is létezik. Amikor még az illető sincs tisztában a valódi szexuális vonzalmával a saját neme felé. Csupán azt érzékeli, valami baj van vele. Nem olyan a vonzalma a másik nemhez, mint amire tanították, mint amit a társadalom elvár tőle.
Továbbá léteznek aszexuálisok is, akik nem képesek valódi intim kapcsolatra, nem éreznek egyik nem irányába sem vonzódást.
Azon férfiak, akik hím-soviniszta módon bánnak a nőkkel, sok esetben a látens homoszexuális vagy aszexuális csoporthoz tartoznak. Nincs egészséges vonzódásuk a nőkhöz, ám megakarnak felelni a társadalom elvárásainak, egyre fokozódó módon bizonygatva, hogy ők mennyire férfiak. Mivel nem élnek át valódi nő-férfi kapcsolatot, leragadnak a testiség szintén és nem képesek lelki, érzelmi kötődésre. Sok esetben még valódi élményeik sincsenek, csupán a sztorizgatás szintjén játsszák a macsó pasit.
Erre csak te magad tudod a választ, miért merül fel nálad ez a probléma.
Véleményem szerint, itt az van hogy nem voltál még szerelmes. Talán valami ideát keresel, ami tökéletesen megfelel az igényeidnek, akivel be is teljesülne a szerelem. De ez nem így működik. Majd megtalálod az igazit, ne parázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!