Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csomó pasi ír itt de amikor találkozni kéne akkor eltűnek. Akkor minek írtok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 20:53
11/22 anonim válasza:
én meg a csajokkal vagyok igy sokkal levelezek van aki képet is küldött de mikor tali lenne meghátráltak évjárattól függetlenül
és még nem is látták hogy nézek ki. de ha tudnák eljöttek volna
igy jártak
12/22 anonim válasza:
valószínűleg túl sokat hazudoztak és rájöttek hogy az első találkozásnál lebuknának.
13/22 anonim válasza:
Én nem is írok neked, és lám, mégse akarok veled találkozni. :D
14/22 RRR válasza:
ez fordítva is igaz
gondolom nincs vér a pucájukba,csak az arcuk nagy az ilyeneknek
15/22 A kérdező kommentje:
ha valaki nem nyuszi,budapesti,20 év körüli és van kedve ismerkedni az írjon:)
2016. márc. 20. 21:49
16/22 anonim válasza:
Én irtam neked de két levél után leléptél. Akkor most ki nem akar találkozni kivel?
17/22 anonim válasza:
Húzok tiszta ágyneműt és már írok is!
18/22 anonim válasza:
ha a nő szintén dugni akarna akkor sem találkoznak...
csak a szájuk nagy
19/22 anonim válasza:
Ha mutattal magadról képet sanszos, hogy azert nem akartak találkozni, mert nem voltál az esetuk. Bár akkor nem igazan értem hol vannak a rendszeresen megjelenő lúzerek itt a csoportban akik sírnak, hogy sose lesz barátnőjuk. Szólj ha kiköltözöl uk-ba ;)
20/22 anonim válasza:
Kérdező! Én 20+20 vagyok, az sok...? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!