Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol a legolcsóbb találkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a legolcsóbb találkozni?

Figyelt kérdés
A barom londni éy budaoesti. Várom az ötleteket de komolyan

2016. jan. 30. 04:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
72%
Barom? :D - ok, tudom elírtad, de azért jót röhögtem.
2016. jan. 30. 05:09
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Berlin kb félút, találkozzatok ott. Már amennyiben a barom hajlandó ennyit utazni miattad :P :D
2016. jan. 30. 05:38
 3/12 anonim válasza:
28%
London 2 óra repülővel..hülyeség lenne más városban találkozni. Menj te hozzá, úgyis elterjedt szokás magyaroknál a külföldi haverokon, rokonokon élősködni.
2016. jan. 30. 05:42
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Valóban hülyeség köztes városban találkozni, nem nagy távolság. Pest talán olcsóbb.
2016. jan. 30. 06:19
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
A férfi utazzon a nőhöz
2016. jan. 30. 07:18
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
A nő menjen. Úgy is jobban ráér.
2016. jan. 30. 07:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés? Tényleg a LEGOLCSÓBB vagy a LEGJOBB megoldás érdekel? Mennyire ismered a férfit?

- Mert ha pl. még nem ismeritek jól egymást, akkor én a helyedben feszélyezve érezném magam, ha eljönne Pestre csak miattam (egyrészt akkor vendéglátóként sokkal nagyobb teher van rajtad, nem csak anyagilag, de abban az értelemben is, hogy jól érezze magát, és ha pl. kiderül, hogy mégsem minden rózsaszín, akkor sem teheted ki az utcára, sőt "gondoskodnod" illik róla. Másrészt esetleg később "felróhatja" neked, hogy "de én még Pestre is elutaztam miattad":( - De anyagilag felteszem, ez lenne a legolcsóbb.

- A másik lehetőség, hogy te mész hozzá. Szerintem ez alapvetően egy nőnek mégis "kényelmesebb" megoldás, ha eltekintünk attól, hogy a "férfinak illik a nőhöz utaznia". Csak legyen nálad annyi pénz, hogy szükség esetén panzióba menj (és nézz is ki még itthon pár helyet, amit szükség esetén felhívhatsz).

- Harmadik lehetőség egy európai nagyváros: végig kellene nézni hozzá, hogy mihez van kedvetek, és hova lehet mindkét városból olcsón utazni. Egy új város felfedezése egyben remek közös program is lehet:) A vésztartalék esetleges másik szállásra itt is fennáll. Ha viszont már jól ismeritek egymást, akkor ez hátrány lehet, mert akkor kifejezetten az is a cél, hogy egymás életét, környezetét, barátait megismerjétek.

Nálam, amikor külföldi kapcsolatom volt, először én mentem ki hozzá, ő csak azután jött. Amikor "csak" nagyon jó barátról volt szó, aki felajánlotta, hogy idejön, én nagyon finoman inkább a 3. verziót javasoltam - még függőben van a dolog.

2016. jan. 30. 08:16
 8/12 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb egyértelműen az, ha a pesti megy Londonba. Fillérekből szinte megvan a repjegy, főleg Pestről Londonba.
2016. jan. 30. 08:52
 9/12 BlackSword ***** válasza:
48%
barom??? Akkor a közvágóhíd...
2016. jan. 30. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Neked mindenféleképp,ha ő jön.Ajánlj neki valami jobb,de relative olcsóbb motelt vagy hasonlót.Elsőre semmiféleképp ne alatasd magadnál,ha csak nem pár kósza numerát akarsz.
2016. jan. 30. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!