Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatjuk ezt egy szebb kifejezéssel?
Figyelt kérdés
Hogy lehet a kinyalni kifejezést valami szebb módon megfogalmazni? Lány vagyok és utálom, amikor egy fiú ezt a szót használja, annyira közönséges. De mi mást lehet ehelyett mondani? (Azon kívül, hogy orális szex)#orális szex #szebb szó
2016. márc. 20. 18:14
12/20 anonim válasza:
Pár éve egy csiklóizgatásos kérdéshez írtam, hogy "birbitélni a tutujkáját", szerintem pici feszegetéssel itt is alkalmazható.
14/20 anonim válasza:
#10 Te meg gondolom a szexet is közösülésnek hívod. :D Nem vagyok paraszt hülyegyerek, de prűd sem, hogy ne merjem kimondani a szopás meg nyalás szót.
17/20 anonim válasza:
Nyelvvel cirógatni a lábaközét.
18/20 anonim válasza:
"A szopás és nyalás szót csak a paraszt hülyegyerekek és ötforintos tinilányok használják. Orálisan kényeztetsz vagy franciázol, ezek a megfelelő szavak rá.
"
Túl sokat jársz haver hivatalos q!rvákhoz, vagy magad is az vagy. Ugyanis ezt a két kifezést eddig még csak és kizárólag hivatásosoktól hallottam. A franciázni kifejezést meg még éppen olyanoktól, akik olyanokkal akarnak beszélni erről, akikkel nincs nagy bizalom/kapcsolat.
20/20 anonim válasza:
orális kielégítés - ez elég egyenes. vagy a nyelvvel kényeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!