Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki be merné vállalni egy körre Merkelt, ha cserébe lezárná a határokat?
Figyelt kérdés
Ha nem áll fel használhatsz újságot vagy felszopónőt, viszont mindenképpen el kell mennie és neked is. Segédeszközök beleférnének viszont dzsinát nem használhatsz és nem lehetsz vak.2016. márc. 19. 17:44
1/16 RRR 

válasza:

máglyára nem lehetne vetni inkább?:DDD
2/16 anonim 

válasza:

én bevállalnám gumi nélkül is fincsi milf 18 f
3/16 anonim 

válasza:

Én halálra kúrnám a vén szatyrot.
4/16 anonim 

válasza:

Nekem jobb ötletem van: összezárnám néhány napra pár szimpatikus migráns arab férfivel. A végére valószínűleg megváltozna a véleménye. Ha még életben lenne...
5/16 anonim 

válasza:

Én egész nap dugnám, ha már egy éve lezárta volna :D
6/16 anonim 

válasza:

Egye fene, de velem az a gond, hogy csinos nőkkel is nehezen tudok elmenni, nem hogy Merkellel.
9/16 anonim 

válasza:

Vannak, akik meghalnak a hazáért, ehhez képest ennyit be lehet vállalni a kontinensünkért :)
10/16 anonim 

válasza:

Én akkor vállalnám be ha cserébe eltörölni orbánt és csatlósait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!