Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem meri vállalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem meri vállalni valaki az érzéseit ha a régi párját valószínűleg nem szereti?

Figyelt kérdés
Meg ismerkedtem egy csinos, szép okos lánnyal de azért nem akar velem találkozni mert fél ha csókolózunk vagy több történne akkor mi lesz. A mostani párját nem szereti szerintem 100%ig mert mondott olyat hogy van aki nem szereti a változást meg hogy a megszokás nagy úr.Nagyon felénk pedig tényleg csinos, dekoratív. Én azt hiszem bele szerettem a lányba és fáj hogy nem tudok mit tenni. Ti mit tennétek ilyen helyzetben, volt már pár barátnőm de úgy érzem hogy hiába nem találkoztunk még ő életem értelme és bármit meg tennék érte! 22F a lány most lesz 24

2015. szept. 5. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
"ő életem értelme" na itt el is buktál mint férfi!
2015. szept. 5. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért is? Több nőm volt már de mind át vert (nem meg csaltak hanem anyagilag) nála érzem azt hogy benne megbízhatók és őszintén szeretne engem
2015. szept. 5. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

En hasonlo helyzetben talalkoztam mostani parommal. Elozo parommal 5 evig voltunk egyutt, mar csak a megszokas volt, illetve en sem szeretem a valtozasokat, az, hogy valakivel valami ujat kezdjek nagyon megremitett. Tobb, mint egy evig beszelgettunk neten a mostani baratommal, nem tudunk talalkozni, mert 300 kmre laktunk egymastol, meg feltem tole, hogy esetleg beleszeretnek. Kezdettol fogva vonzodtunk egymashoz, igy nem akartam kockaztatni. Nagyjabol masfel eve beszelgettunk, mikor osszefutottunk egy koncerten. Szerelem volt elso latasra... Egyutt toltottuk eletem eddigi legszebb 3 napjat, aztan mindketten hazautaztunk. En mar a hazaerkezesem utan szakitottam az akkori parommal, elmondtam neki, hogy mi tortent, hogy erzek. O is elmondta, hogy nem volt mar joideje igazi a kapcsolatunk, megbeszeltuk ertelmesen, es szakitottunk. Azota mar osszekoltoztunk mostani parommal, masfel eve mar, hogy egyutt vagyunk, sosem voltam meg ilyen boldog, megis az volt eletem egyik legnehezebb dontese, hogy akkor merjek lepni, ne torodjek bele abba, ami van.

Roviden: ne surgesd a lanyt, gmha ugy erzi, keszen all, akkor lepni fog majd. Az ember szereti a megszokott dolgokat, biztonsagban erzi tole magat, meg ha nem is jo neki lelkileg. Es ha tenyleg o eleted ertelme, akkor legy turelmes (de azert ne a vegtelensegig, ez nagyon fontos). Hosszura sikeredett, de remelem, tudtam segiteni, vagy legalabb valami kis remenyt nyujtani. :D

L/21

2015. szept. 8. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos marad a régi párjával hiába szeretem és tudnám őt boldoggá tenni :( :( :(
2015. szept. 11. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!